fakta om spildevandsrensning

Efterhånden som folk bliver mere miljøbevidste , betydningen af spildevand bliver en vigtig del af vores " grønne " filosofi . Spildevandsrensning er den behandlende af husholdnings -og industrielt spildevand for at fjerne forurenende stoffer, både kemiske og biologiske , og returnere det rene vand tilbage i miljøet

Betydning


Spildevand forvaltning rensning renser spildevand og returnerer rent vand til miljøet .

Typer


Små samfund brug kloak laguner at give den behandling, der forekommer naturligt. Den mest anvendte metode til større byer består af en tre-proces system , hvor den primære behandling fjerner faste , det sekundære system reducerer biokemisk iltforbrug ( BOD ) og det tredje behandling reducerer fosfater og kvælstof .

Forebyggelse /Solution


Urenset spildevand kan føre til spredning af sygdomme som kolera . Effektiv spildevandsrensning afkast rent vand i miljøet og samtidig fjerne de skadelige biprodukter af ubehandlet spildevand .

Historie


Selv 4. 000 år siden , grækerne vidste , at kogning og filtrering af vand gennem sand og grus der skulle gøres til drikkevand skal være ren og sikker .

Misforståelser

Selv om tanken om at drikke vand, der engang var spildevand , de endelige spildevand kommer ud af en spildevandsrensningsanlæg er normalt renere end almindeligt postevand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.