hvad er definitionen af omvendt osmose ?

Med forurening og vandmangel blive et globalt anliggende , stræbe videnskabsfolk og ingeniører for nye måder at genbruge vand og skabe rent vand kilder . Omvendt osmose er en proces, der er udbredt i mange hjem og industrier over hele verden . Omvendt osmose har en række anvendelser , ikke blot for vand alene, og du kan blive overrasket over , hvor mange måder, du er være bekendt med omvendt osmose

Definition


Omvendt osmose er processen med at fjerne , eller adskillelse , alle partikler og faste stoffer ned til mindste usynlige salt partikel fra væsker .

Sådan fungerer det


Omvendt osmose bruger intenst pres for at tvinge væsker gennem en membran eller et filter med huller så lille , at ingen partikler kan komme igennem på alle , og kun den rene væske tilbage .

Drikkevand


I mange steder rundt om i verden , hvor der er begrænset drikkevand , er omvendt osmose bruges til afsaltning , eller fjernelse af salt fra havvand , til at give drikkevand . Mange hjem i USA også har personlige omvendt osmose vand filtre på drikkevand vandhaner , der opererer på det samme princip , at filtrere vand fra hanen gennem pres og give drikkevand .

vand på flaske


Mange flaske mineralvand har været igennem processen med omvendt osmose .

Kunstvanding og landbrug

I tørre områder i USA , og i lande rundt om i verden uden tilstrækkelig vand til kunstvanding , regnvand undergår omvendt osmose og bruges til store kunstvanding og industri .

Ikke kun for Fødevarer

Omvendt osmose , mens de fleste ofte en proces for vandrensning , bruges også til juice og vin .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.