hvad kan du gøre for at stoppe med at ryge ?

Det er svært at stoppe med at ryge , men hvis du søger de rigtige muligheder for behandling af nikotin afhængighed , kan du med held stoppe . Der er flere muligheder, du bør overveje , om du ønsker at stoppe med at ryge

Deltag i en Stop Smoking Group


Deltagelse i en støttegruppe er nyttigt for rygere , der ikke har støtte fra familie og venner . QuitNet og Nikotin Anonym er to populære støttegrupper for rygere .

Prøv en Nikotin Patch


Nikotinplastre er medicinsk godkendt udstyr til at hjælpe folk holder op med at ryge . Disse patches levere en lavere dosis af nikotin til kroppen , hvilket reducerer en ryger 's afhængighed af nikotin .

Indtast en Nikotin afhængighed Program


Mange medicinske klinikker , herunder Mayo Clinic tilbyder nikotin afhængighed programmer til at hjælpe folk holder op med at ryge . Rygere kan vælge fra en ambulant program , døgninstitutioner behandlingsmuligheder eller gruppe konsultation .

Kend din udløser


Ifølge WebMD , kan rygerne stoppe tilbagefald , hvis de lærer-og lære at håndtere-rygning udløser . Fælles rygning udløser bliver vred , gå til en bar eller afslutter en lang dag med arbejde .

vinde støtte fra vore elskede

Alle rygning , herunder QuitPlan og medicinsk godkendt stop-ryge -programmer , først anbefaler søge støtte fra kære . De hævder, støtte fra familie og venner motiverer rygeren til at forhindre tilbagefald , holder dem på sporet og fungerer som følelsesmæssig støtte i stressede tider .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.