hvordan den medicinske varslingssystem arbejde ?

Hvad er en medicinsk Alert System ?


Der er snesevis af medicinsk varslingssystemer . Forskellige private virksomheder tilbyder den samme tjenesteydelse . evnen til at foretage nødopkald til pleje , såsom politiet, brandvæsenet eller en ambulance , i tilfælde af en nødsituation i dit hjem
Systemet er en enhed enten i din hjem eller slidt rundt om halsen eller håndled , som indeholder en knap , der kan trykkes i en nødsituation .

Hvordan virker det medicinske Alert System arbejde ?


Når du trykker på knappen på enheden , er en opfordring ringet til den service, du har ansat. En afsender vil ringe tilbage til dig over et samtaleanlæg til at lære , hvilken slags hjælp du har brug . For eksempel, hvis du har brug for en paramediciner , at den service vil kontakte brandvæsnet for at gå til dit hjem .

hvilke specifikke tjenester leveres ?


Lignende tjenester leveres af hvert enkelt selskab , der driver en lægelig alert service . Nogle virksomheder vil også tillade dig at blive kontaktet , hvis du glemmer at tage din medicin .
Nogle af de tjenester, ogsaa for den personlige sikkerhed . For eksempel bør du frygter en ubuden gæst har indtastet dit hjem , kan du advare service for at tilkalde politiet afdeling til dit hjem .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.