hvordan du beskytter dig mod H1N1 svineinfluenza

Så kan du for nylig har hørt om den hastige udbredelse af H1N1 svineinfluenza i Mexico . Et par tilfælde er også blevet bekræftet i USA , Canada , Spanien , England , Australien og Sydamerika . Heldigvis , som i lige nu , det dødeligheden fortsat lav , men det er en skræmmende virulent og smitsom sygdom , især for dem med astma eller dem , der allerede syge . Her er nogle skridt, du kan tage for at beskytte dig selv og din familie fra H1N1 svineinfluenza

Du skal bruge: .
Væv .
Sæbe og rindende vand .


1 .

Først og fremmest er at forsøge dit bedste for at undgå kontakt med alle, der synes at være på vej ned med noget , eller som har været bekræftet at have pådraget sig svineinfluenza . Nogle af de bivirkninger kan omfatte hoste , nysen , hovedpine , feber , ondt-i halsen , kulderystelser og ømhed og smerter . Sygdommen kan sprede sig inden for disse symptomer . Mange af disse symptomer kan også være forårsaget af hø-feber eller en mere almindelig forkølelse , så du skal ikke gå i panik , hvis du starter nysen , det er forår alligevel. Du ønsker måske at undgå at røre dine øjne , mund og næse så meget som muligt .
to .
Du bør absolut vaske dine hænder og ansigt hyppigt med sæbe og vand . Du kan også overveje at bruge alkohol baseret rengøringsmidler . Dette kan gå en lang vej med at holde dig sund og undgå at falde H1N1 svineinfluenza . Sørg for, at dine børn også var oppe , før de spiser , især hvis de ikke behøver at stærkeste immunsystemer .
3 .
Hvis du tilfældigvis kontrakt H1N1 svineinfluenza , for at undgå spredning det yderligere , undgå tæt kontakt med andre mennesker og blive hjemme fra arbejde eller skole . Også dække din mund , når du hoster eller nyser . Der har ikke været nogen tilfælde af en trafikdræbt endnu i USA , og forhåbentlig vil der ikke være , men prøv dit bedste for ikke at sprede sygdommen . Fra i dag har der kun været en indlæggelse på grund af H1N1 svineinfluenza i USA .

gode råd og advarsler


 • Hvis du er nysgerrig med hensyn til se den nuværende spredning af virus , jeg herunder et link til et Google-kort , der viser den aktuelle bekræftede og ubekræftede tilfælde af H1N1 svineinfluenza i afsnittet Ekstra ressourcer .
 • Tjek CDC for yderligere oplysninger .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.