hvordan du beskytter dig mod svineinfluenza

En voksende store sundhedsmæssige problem er svineinfluenza , en smitsom sygdom, der kan spredes fra menneske til menneske . Denne virus er officielt kendt som Smitsomt Influenza A ( H1N1 ) , og er spredt på samme måde som sæsonbestemt influenza spredes . Center for Disease Control-CDC-siger , at symptomerne på svineinfluenza hos mennesker ligner symptomerne på almindelig menneskelig influenza og omfatter feber , hoste , ondt i halsen , body ømhed , hovedpine , kulderystelser og træthed . Nogle mennesker har rapporteret diarré og opkastning i forbindelse med svineinfluenza . I fortiden , alvorlig sygdom ( lungebetændelse og respirationssvigt) og dødsfald er rapporteret med svineinfluenza infektion hos mennesker . Den svineinfluenza er en alvorlig sygdom , men der er forholdsregler, du kan tage for at undgå at blive det. Her er hvordan du beskytter dig Against The Swine Flu

Du skal bruge: .
Face Mask
. Hyppig håndvask.


1 .

Hvilke forholdsregler skal du tage for at holde fra at få svineinfluenza ?
CDC siger, at den første og vigtigste ting du kan gøre for at beskytte dig selv , er simpelthen at vaske dine hænder ofte ! Dette er fordi det er kendt , at folk kan blive smittet ved at røre noget med svineinfluenza virus på den og derefter røre deres øjne , mund eller næse .
Da du sikkert ikke vil vide, hvis du er kommet i kontakt med noget, der har virus på den , spiller det sikkert og vask dine hænder hyppigt med sæbe og vand . Dette er især vigtigt , hvis du rejser eller har konstant udsat for offentligheden . Vær sikker og vask dine hænder efter du hoster eller nyser . Hvis du blæse din næse på en serviet , så smid det væk med det samme og vask dine hænder bagefter
Det anbefales , at når du vasker dine hænder-. med sæbe og varmt vand-at du vasker for 15 til 20 sekunder. Når sæbe og vand ikke foreligger, kan alkohol-baserede engangs hånd klude eller gel sanitizers anvendes . Du kan finde dem i de fleste supermarkeder og købmænd . Hvis du bruger gel , gnide hænderne , indtil gelen er tør . Gelen behøver ikke vand for at fungere . alkohol i det dræber bakterier på hænderne
2
Mens vaske dine hænder er den vigtigste forebyggende foranstaltning , der er andre tiltag du kan tage .
Dæk din næse og mund med en serviet , når du hoster eller nyser .
Undgå at røre dine øjne , næse eller mund , da dette er , hvordan bakterier spredes .
Undgå tæt kontakt med syge mennesker , hvis det overhovedet er muligt .
3 .
Når H1N1 svineinfluenza vaccine er tilgængelig i dit område være sikker på du får skudt . Tjek alle offentliggjorte advarsler først og få vaccinationen , når du er sikker på at eventuelle risici for du er ubetydelig .
Gravide kvinder , sundhedspersonale , forældre eller værger til spædbørn under seks måneder, de ældre , og dem, der allerede svækket af andre sygdomme er mere i fare for H1N1-virus, og de bør seriøst overveje at tage vaccinen , hvis ryddet for at gøre det ved deres læge .
Vaccinen kræver to vaccinationer , med det andet skud afgivet tre uger efter den første . Vaccinen bliver så effektiv to uger efter den anden skud .

4 .
Hvis du arbejder med offentligheden , benytte offentlige transportmidler , eller rejser hyppigt , er det svært at undgå kontakt med syge mennesker . I disse tilfælde forsøger at opholde sig i god almen sundhedstilstand . Få masser af søvn , være fysisk aktiv , håndtere din stress , drik masser af væske , og spise nærende mad . Mange mennesker selv ty til at bære en respirator maske for at give ekstra beskyttelse under kendte influenza udbrud .

gode råd og advarsler


 • Practice god grundlæggende sundhed vaner , og du vil være godt på vej til at gøre hvad du skal gøre for at undgå svineinfluenza .
 • Hvis du gør kontrakt svineinfluenza , blive hjemme ! Må ikke gå ud i offentligheden og risiko spredning af virus . Få fuldt tilbagebetalt derhjemme , inden de genoptager din normale rutiner .
 • undgå at rejse til andre lande eller stater, hvor der er kendte udbrud .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.