hvordan man finder elektronisk affald genbrugsstationer i nærheden af dig

Elektronisk affald genvinding ikke er bekendt for alle . Mens aluminium genbrug er blevet boret i den amerikanske 's sind , har betydningen af genbrug af andre smider ikke været illustreret nok, så det bliver en del af den gennemsnitlige borgernes rutine . Elektronisk affald genvinding er et must , fordi det som regel indeholder masser af giftige stoffer, lossepladser, vil ikke være i stand til at håndtere . Plus , vil det forurener planeten og forårsager miljøproblemer , der kræver masser af penge til at rydde op

Du skal bruge: .
computer .
internettet.


1 .

Mange genanvendelsesanlæg (offentlige og private ) er specifikke for de elementer, de genbruge . Der er nogle centre , der kun genanvende aluminiumsdåser , mens andre genbrugsglas . For at gøre elektronisk genbrug af affald , skal du finde et anlæg , der specialiserer sig i disse typer affald. Besøg dette websted for en omfattende liste over amtslige genbrugsplads og andre genvindingsanlæg i nærheden af hvor du bor , http://earth911. com . Hjemmesiden er meget intuitiv at bruge . Du skal give oplysninger om f. eks de elementer , du forsøger at genbruge og dit postnummer . Det vil vende tilbage med sider af amt genbrugsplads og andre genvindingsanlæg starter med den nærmeste til dit postnummer .
2 .
Masser af mennesker i USA ( og verden ) er yderst begejstrede elektroniske produkter . Dette har resulteret i enorme mængder af tech papirkurven . Ifølge de nordiske eksperter bør elektronik ikke henkastes i almindeligt affald skraldespande og bør genbruges korrekt . Et andet websted, der har tonsvis af oplysninger om elektronisk genbrug af affald , kan du besøge http://www . erecycle. org /. Klik på at finde E-affald genbrugsplads . Du bliver nødt til at give oplysninger , såsom hvilke emner , du er genbrug og dine amt . Det vil give dig mulighed navn , adresse og deres telefonnummer på resultatsiden .
3 .
Ud at kende placeringen af amtet genbrugscenter , er det bydende nødvendigt at uddanne dig selv , familiemedlemmer , venner og naboer om elektronisk affald genbrug når det er muligt . Med mere viden og bevidsthed om genbrug , vil vores planet være grønnere , og et bedre sted for kommende generationer . Hvis du vil vide mere om genbrug , kan du besøge http://earth911. com . Ud over at give dig amt genbrugsplads og andre genanvendelsesanlæg, det også giver dig vigtige oplysninger om masser af genanvendelige elementer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.