hvordan man forberede sig på en svineinfluenza -epidemi

Svin influenza er en type af influenza forårsaget af et udbrud af influenza blandt svin . Mens mange tilfælde af svineinfluenza hos mennesker er forårsaget af kontakt med syge svin , er svineinfluenza indberettes også af menneske- til- menneskelig kontakt . Problemet med svineinfluenza er, at folk i almindelighed har lav immunitet mod virus . Da svineinfluenza ligner sæsonbestemt influenza , de bedste måder at forebygge infektion ligner forhindre almindelige influenza . Undertiden influenza når epidemi eller pandemi proportioner . For at forberede en svineinfluenza epidemi , skal du følge nedenstående trin .
1 .
Sørg for at få up-to-date information om en svineinfluenza epidemi eller pandemi gennem Verdenssundhedsorganisationen og Center for Disease Control og Forebyggelse . WHO er en international offentlig sundhed organisation , der overvåger udbrud af smitsomme sygdomme . WHO spørgsmål pandemi indberetninger fra en til seks . Faser 05:55 repræsentere udbredt infektion hos mennesker . CDC er en USA's organisation i forbindelse med Institut for Sundhed og Human Services . Begge organisationer vil have aktuelle oplysninger om svineinfluenza epidemier og pandemier . Links for WHO og CDC er opført i ressource nedenfor .
2 .
Som forberedelse til en svineinfluenza epidemi sørg for at være klar til at undgå enhver med influenzalignende symptomer . Svineinfluenza symptomer ligner til regelmæssig sæsonbestemt influenza . Symptomerne omfatter tab af appetit , feber , letargi og hoste . Nogle mennesker, der er smittet med svineinfluenza , vil også opleve diarré , opkastning , ondt i halsen , kulderystelser , og løbende næser . Mennesker smittet med svineinfluenza er smitsom i op til syv dage. Børn med svineinfluenza kan være smitsom i op til 10 dage eller længere .

3 .
Vær forberedt på at få medicin til at forebygge eller behandle svineinfluenza . Antiviral medicin virker godt , når det tages inden for en til to dage fra symptomdebut . Ifølge Center for Disease Control og Forebyggelse , Tamiflu ( oseltamivir ) eller Relenza ( zanamivir ) er de bedste medicin til at behandle og hjælpe med at forhindre svin influenza , men noterer sig CDC er der ingen vaccine mod svineinfluenza . Sæsonbestemt influenza vacciner kan hjælpe med at forhindre nogle strenge af svineinfluenza , men vaccinerne vil ikke beskytte folk fra svineinfluenza H1N1 virus .
4 .
Forbered dig på en svineinfluenza -epidemien ved høvling at undgå kontakt med mennesker i tætbefolkede områder og i områder, der vides at have haft svineinfluenza udbrud . Da svineinfluenza kan udliciteres fra andre mennesker , som er smittet , skal du sørge for at vaske hænder ofte . Brug alkohol baseret hånd rengøringsmidler. Undgå at røre din mund , næse eller øjne .
5 .

Forbered dig på en svineinfluenza epidemi af strømpe op på vand , mad og forsyninger for at undgå at skulle gå ud i offentligheden . Hvis du er nødt til at ud i offentligheden , prøve at gå på tidspunkter, hvor der vil være den mindste mængde af mennesker .
6 .
Gør dig bekendt med nød symptomer . Kontakt en læge med det samme , hvis du oplever problemer med at trække vejret eller stakåndethed , har mavesmerter eller smerter i brystet , pludselig svimmelhed , forvirring , eller vedvarende opkastninger .
7 .
Watch børn for tegn på svineinfluenza , der kræver øjeblikkelig lægehjælp . Hos børn symptomer såsom hurtig vejrtrækning , blå hud , undgå væsker , irritabilitet , eller har en feber med udslæt er alvorlige tegn på, at et barn har brug straks lægehjælp.

8 .
Hvis du bliver diagnosticeret med svineinfluenza , så sørg for at starte medicin med det samme og blive hjemme for at undgå at smitte andre . Cover din mund med væv , når du hoster eller nyser . Bortskaf brugte væv umiddelbart

gode råd og advarsler


 • Forskere arbejder på en svineinfluenza vacciner til aktuelle udbrud . men det tager flere måneder eller mere , før skud bliver tilgængelige for offentligheden.
 • Diagnosticering af svineinfluenza kan kun bekræftes ved laboratorieundersøgelser .
 • Det er usikkert , om ansigtsmasker give nogen beskyttelse mod svineinfluenza . De kan hjælpe med at forhindre spredning af influenza -infektioner .
 • Det er usandsynligt, kæledyr bliver smittet med svineinfluenza .
 • Hvis du bliver syg med influenza symptomer og mistanke om du har svineinfluenza , så kontakt en sundheds- behandleren .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.