hvordan man forebygger svineinfluenza

Svineinfluenza er en respiratorisk sygdom almindelig i svin , og er en specifik type af influenza A. Mennesker , der arbejder med svin generelt er mere modtagelige for de ordregivende svineinfluenza , men det er for nylig muteret og er blevet passeret blandt mennesker . Mens dette skrives der var 81 dødsfald rapporteret som en følge af svineinfluenza , og der har været talrige udbrud i USA. De følgende trin vil hjælpe dig med at forebygge denne sygdom

Du skal bruge: .
Internet


1
Hvis det er muligt , undgå Mexico . . Mens Mexico er ofte en god ferie sted for mange , det er i øjeblikket den hot spot for svineinfluenza . Myndigheder i Mexico, har midlertidigt lukket ned skoler fra børnehave -niveau til universiteterne , samt rådgivet folk til at holde sig væk fra sammenkomster og tage ekstra forholdsregler . Hvis du har en ferie planlagt eller en virksomhed planlagt møde , så prøv at udskyde det indtil videre .

2 .
Da svineinfluenza er rejst til USA , er det vigtigt at overholde basale influenza forebyggelse teknikker . Dette omfatter : dækker din mund og næse når du nyser eller hoster , vaske hænder hyppigt og grundigt og undgå tæt kontakt med mennesker , der viser influenzasymptomer . Du kan også holde en alkohol-baseret side sanitizer på dit nøglebundt til brug .
3 .
Tag 1. 000 mg til 3. 000 mg C-vitamin dagligt . C-vitamin kommer i mange former , der omfatter tyggetabletter , piller og i flydende form som Emergen -C og appelsinjuice . C-vitamin kan hjælpe med at opbygge en dit immunforsvar og gøre det sværere for virus at trives .
4 .

Du kan også tage et andet immunsystemet booster , Echinacea . Echinacea kommer også i en række forskellige former. En af de nemmeste måder at tage Echinacea er i din foretrukne te . Du skal blot tilføje 20 til 30 dråber i hver kop te et par gange om dagen . Echinacea bidrager til at støtte immunforsvaret og når det blandes med C-vitamin , giver ekstra modstand mod hård virus .
5 .
Hold øje med symptomer på influenza . Symptomer på svineinfluenza er helt svarer til sæsonbestemt influenza . Symptomerne omfatter : feber , body ømhed , sløvhed , ondt i halsen , diarr¨¦ , kvalme og opkastning , manglende appetit , hoste og løbende næse . Du har måske bare et par af disse symptomer , eller du kan have dem alle .
6 .
Hvis du bemærker nogle af disse symptomer , skal du kontakte din læge, til at blive testet . Svineinfluenza behandles med antiviral medicin, der stopper det fra reproduktion og angribe kroppen . Disse antivirale lægemidler virker bedst , hvis det gives inden for 24 timer efter symptomdebut .

gode råd og advarsler


 • Hvis du tror, du måske har svineinfluenza , ikke går ud i offentligheden .
 • Hold hydrerede med elektrolyt-balance drinks .
 • Sørg for at du får masser af hvile .
 • Gå til skadestuen straks , hvis dit barn trækker vejret for hurtigt ( mere end 45 gange i minuttet ) , har cyanose ( blå hud eller læber ) , sløvhed eller en høj feber med udslæt .
 • Gå til skadestuen straks , hvis du udstille vanskeligheder eller smertefuld vejrtrækning , smerter i brystet eller maven eller vedvarende kvalme og /eller opkastning .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.