hvordan man kan bede din udlejer at fastsætte en skimmel problem

Mold er et voksende problem i hjem i dag ( husk undskyld ordspil ) . Hvordan kan en lejer få en udlejer for at løse problemet , og hvad kan en lejer gøre , når ejeren nægter at holde bopæl i en sikker og beboelig stand

Du skal bruge: ?
Notebook eller andet sted at føre registre .
.
Alle kvitteringer , hvis du har brugt nogen penge som følge af problemet .
.

Kameraet til at tage billeder af problemet område (r ) .
.
Telefonbogen eller internetadgang .


1 .

Forskning lovene i din stat og din by . Du kan søge efter ordene " Værten ansvar " " Værten-lejer lov " i din tilstand , " mold oprydning "eller en kombination af ovenstående vilkår eller lignende vilkår . Denne artikel indeholder ikke juridisk rådgivning-konsultere en advokat , hvis nødvendigt
2
Dokument formen problemet ved at tage fotografier af en overflade , der har mug på det : vægge , gulv , loft , . kabinetter , badekar , brusekabine , osv. Også fotografi nogen ejendele , der er blevet ødelagt af skimmelsvampen-tøj , tæpper , mad opbevaringsbeholdere , kunst , bøger , fotografier mvHvis dit kamera har evnen til at vise datoen på billedet , skal du bruge denne funktion . Prøv ikke at røre eller på anden måde forstyrre muggent objekter-der sender skimmelsporer i luften , og de vil sprede sig, hvilket gør problemet værre . Forsøg ikke at rense formen selv . Hold indtægter fra noget, du har haft til at erstatte , fordi formen skaden .
3 .
Skriv et brev til din udlejer , og tage brevet og kopier af fotografier med dig, når du går til at tale med ham . Fortæl ham pænt , at du ved, at han ønsker at beholde værdien af ejendommen højt, og du vil hjælpe ham med det. Så fortælle ham, at du har bemærket en skimmel problem og ønsker at arbejde sammen med ham til at ordne det . Fortæl ham, hvor det er , vise ham de fotografier , og spørge, hvornår han vil være i stand til at tage sig af det , og hvis der er noget, du kan gøre for at hjælpe , såsom at fjerne dine ejendele fra rummet før arbejdere kommer . Vær høflig og hjælpsom

4
Gå hjem og dokumentere samtalen : . placering , dato ( den tid kan være nyttige , også ) , hvad du sagde og gjorde , hvad udlejeren sagde , osv. Hvis ejeren var indforstået hermed, og hvis arbejderne dukke op og korrekt udbedre formen , så takker værten og du er færdig . Hvis du ikke er så heldig , fortsætte til trin fem .
5 .
Brug din telefonbog eller internet søgemaskine , find 02:59 mold oprydning selskaber , der giver gratis tilbud . Kontakte dem og lad dem vide, at du er forsker på vegne af din udlejer , at udlejeren vil være en ansvarlig til at betale for oprydningen . Være up-front med de selskaber, så de ved , hvad situationen er . Få citater .
6 .

Mark " anden kopi " på en kopi af det brev du skrev til din udlejer . Tag den anden kopi af brevet og kopier af citater du har fået , og gå på posthuset . Lad dem vide, at du skal sende disse materialer anbefalet brev , kvittering anmodet om at din udlejer . At være sikreste , kan du angive begrænset levering ( den eneste person postsektoren luftfartsselskabet kan forlade brev med vil blive din udlejer ) . Der er et gebyr for dette, men det er en måde at bevise , at du har sendt dette materiale .
7 .
Giv din udlejer en rimelig frist til at reagere ( i de fleste områder , fjorten dag er normalt tilstrækkeligt) . Hvis din udlejer remediates formen problem , dokumentere, hvad der skete og takke ham . Hvis der ikke er noget svar , eller hvis du ikke er tilfreds med svaret , gå videre til næste trin .
8 .
Miljøstyrelsen ( EPA ) har særlige retningslinjer for skimmel oprydning . Hvis det muggen område er mindre end ti kvadratmeter , kan du være i stand til at rense det op selv , eller hyre nogen til at gøre det for et mindre gebyr . Se EPA 's retningslinjer for mold oprydning og sikkerhedsforanstaltninger , før du gør noget . Hvis formen dækker et areal større end ti kvadratmeter , eller hvis det er et tilbagevendende problem , bør en professionel skimmel remediator blive kaldt . Guardian Preservation Tjenester er en af kun tre virksomheder licens til at anvende en ny metode , og de kommer stærkt anbefales ( forfatter ikke er tilknyttet eller betalt for at anbefale GPS ) .
9 .
Beslut , om du ønsker at få ud af dit lejemål , eller om du ønsker at tvinge din udlejer at løse formen problemet . Hvis du ønsker at tvinge din udlejer at slippe af med formen , gå til trin ti .
10 .
Se , om der er nogen boliger myndigheder eller by boliger inspektører i dit område , der gennemtvinger ejer-lejer lovgivning eller håndhæve ordentlig skimmel oprydning . Hvis der ikke er sådanne agenturer i dit område , skal du kontakte din lokale sundhedsmyndigheder afdeling . Disse organer kan håndtere sagen for dig , der kræver din udlejer at oprense formen . Hvis de gør det, dokumentere alt , tak dem , og du er færdig . Hvis ikke , gå videre til næste trin .
11 .
hyre en advokat , der har erfaring i at håndtere ejendomsret . Hvis du kan finde en, der har erfaring i at håndtere udlejer-lejer love , det er endnu bedre . Tag alle dine smukke dokumentation med dig på høringen. Hvis din advokat anbefaler det , indgive en retssag mod din udlejer . Hvis du giver den rette dokumentation , kan retten finde i din favør og tvinge din udlejer at foretage de nødvendige reparationer .

gode råd og advarsler


 • Kun en advokat kan yde juridisk rådgivning
 • være patient er ikke en dyd, når det kommer til at forme-. skride til handling , så snart du opdager et problem , fordi det kun bliver værre med tiden .
 • Hvis du er følsom eller allergisk over for skimmel , eller hvis du har en medicinsk tilstand, som kunne kompromittere dit immunforsvar ( hiv -infektion , kræft , lupus , kronisk træthedssyndrom , diabetes , etc. ) , være meget forsigtig . Du bør ikke være omkring mug eller deltage i skimmel oprydning . Vær sikker på at lade din udlejer , at du har en tilstand, som kunne kompromittere dit immunsystem og understrege, at situationen er akut.
 • Brug ikke ( eller tillade andre at bruge ) blegemiddel eller blegemiddel -holdige produkter til oprydning skimmel . Se ressourcer til , hvordan klorvand gør skimmel værre .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.