hvordan man kan gøre vintergrønolie alkohol

Wintergreen alkohol kan gøres let derhjemme . Den anvendte metode svarer til at gøre en urte tinktur eller liniment , men kan ikke forbruges internt . Friske vintergrønolie blade bruges til at give sprit en mere behagelig aroma , og at tilføje nogle af deres helbredende kraft, til væsken . Denne opskrift giver omkring en liter af Wintergreen alkohol

Du skal bruge: .
Friske vintergrønolie blade
Liter mellemstore Mason krukke med låg .
Sprit .
Papirpose .

Ostelærred .
Ren krukke eller mørk flaske .
Etiketter.


1 .

Hak 10 ounce ( 300 gram ) friske wintergreen blade , blå mærker dem lidt til at frigive de naturlige olier . Brug bagsiden af en ske til at knuse dem efter sønderdeling ved at trykke på dem blidt .
2 .
Placer hakkede og forslået vintergrønolie blade i en liter størrelse Mason jar . Fyld glasset med sprit , indtil det er omkring en tomme fra toppen .
3 .
Læg låg på Mason jar og forsegle det stramt, således at ingen af væsken kan fordampe eller sive ud . Placer krukken i en papirpose , og sat i et køligt , mørkt område såsom et køkken skab.

4 .
Lad vintergrønolie alkohol til at sidde i to uger . Ryst glasset en gang om dagen , hver dag , på samme tidspunkt hver dag hvis det er muligt , indtil de to uger er gået .
5 .
Hæld vintergrønolie alkohol gennem et stykke ostelærred i en ren krukke eller mørk farvet flaske . Klemme vintergrønolie blade til at udskille alle resterende væske .
6 .

Forsegl opbevaring beholder ved at placere låget eller kork på stramt. Mærk flaske med indhold , og opbevares i et køligt , tørt sted . Den vintergrønolie alkohol vil holde i op til to år , hvis den opbevares korrekt .

gode råd og advarsler


 • Tørrede vintergrønolie blade kan anvendes i stedet for friske krydderurter , hvis nødvendigt eller ønsket . Brug 7 ounce ( 200 gram) af de tørrede blade i stedet . Et par dråber af Wintergreen æterisk olie kan tilsættes til det færdige vintergrønolie alkohol for en stærkere duft , hvis det ønskes .
 • Må ikke indtages i Wintergreen alkohol . Det er kun til udvortes brug , og bør bruges på samme måde som du ville regulære sprit .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.