om bifokale sikkerhedsbriller

Mange arbejdspladser kræver brug af sikkerhedsbriller , især arbejdspladser i anvendelse af tungt udstyr eller materialer , der kan være farlige for øjnene . Folk , der bærer recept briller ofte befinder sig ude af stand til at se klart , når du bruger sikkerhedsbriller , et problem, der både besværligt og usikkert . Bifocal sikkerhedsbriller løse dette problem ved at kombinere øjenværn med receptpligtig synskorrektion

Fordele


Brugere af bifokal sikkerhedsbriller behøver ikke fjerne eller flytte deres briller for at fokusere på fjerne objekter som følge af optagelse af en korrigerende lavere linse sektion .

Typer


Objektiver kan være klar , farvet , tonede eller komme med en anti-tåge -belægning , og nogle objektiver giver UV- beskyttelse til dem, der arbejder udendørs .

funktioner


Mest bifokale sikkerhedsbriller er lavet med en enkelt wrap -around objektiv, men nogle har to objektiver, der er holdt sammen af en ramme .

Funktion


Bifocal sikkerhedsbriller beskytter mod øjenskader som følge af brug industrimaskiner og-udstyr , samtidig tilbyder vision korrektion .

Overvejelser

De fleste producenter af bifokal sikkerhedsbriller kun materiel objektiver med dioptri ratings af plus 1 til plus 2,5 , og linser uden for dette område, er typisk dyre og kræver særlig rækkefølge . Dioptrisk ratings er en måling af forstørrelse .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.