virkningerne af Taser pistol

Neuromuskulær uarbejdsdygtighedsprocedurer


Den Taser er et våben , der bruger en elektrisk udladning til midlertidigt at afbryde et mål er frivillig kontrol med sine muskler . Våbnet virker ved at forstyrre nervesystemet , som er hovedsagelig en organisk elnet . Den resulterende tilstand er teknisk kaldes neuromuskulære uarbejdsdygtighed ( NMI ) . Mens der i staten NMI , den " forbløffede " individuelle erfaringer en manglende evne til hjernens elektriske signaler til at nå og kontrollere kroppens muskler , med den samlede virkning af at være ufrivilligt immobiliserede og uarbejdsdygtig . Den oprindelige fornemmelse af Taser 's elektriske ladning er smerte , men dette hurtigt bliver til en akavet og eventuelt alarmerende tilstand muskelspasmer , forvirring og en ufrivillig bevægelse . Typiske reaktioner omfatter falder til jorden , skrigende og svimmelhed . Når det bruges korrekt , alle disse effekter af en Taser våben spredes i løbet af sekunder eller minutter .

Controversy


Selvom Taser pistol er klassificeret som en nonlethal våben , har Amnesty International ( AI ) dokumenteret mere end 245 dødsfald på verdensplan , der fandt sted efter en chok fra en Taser . Disse dødsfald er muligvis ikke direkte relateret til Taser i alle tilfælde , men AI mener demonstrationer af Taser sikkerhed er vildledende , fordi de ikke giver et retvisende billede , hvordan våben bliver brugt af politiet i området , hvor gentagne og langvarige chok er ikke usædvanligt . Den elektriske afladning produceret af Taser er identisk i alle tilfælde og er ikke stærk nok til at producere elektrisk eller at springe fra det ene individ til et andet . For at demonstrere dette , har formanden for Taser International , producenten af våben , været offentligt tasered mens de stod i vand , at nogen alvorlige syg effekt . Alligevel har politi og militær , som rutinemæssigt chokerede med Taser i løbet af deres uddannelse , sag an mod Taser International i mindst fem stater , der gør en alvorlig skader i forbindelse med deres uddannelse . Virksomheden blev bestilt i 2008 for at betale $ 6 millioner til familien til en mand, der døde dagen efter at være blevet chokeret gentagne gange officerer hjælp Taserudstyr . Senere samme år , har Royal Canadian Mounted Police ophørt anvendelse af alle Taserudstyr produceret før 2006 .

Anvendelse af Taserudstyr


Selvom langt de fleste mennesker chokerede med Taserudstyr lider nogen varig effekt , en del af Taser kontrovers er hvordan de våben der bruges , og konsekvenserne af denne brug . Politifolk i USA generelt bære Taserudstyr , selv dem tildelt offentlige skoler . Dette har resulteret i flere børn, der bliver Tasered , herunder en 6- årig dreng og 12- årige pige i Miami , og en 15- årig dreng i Michigan , som døde kort efter . Selvom Taser International hævder, at deres våben er sikre på mennesker vejer mere end 60 pounds , og nogle skoler embedsmænd laud kanonerne som effektive redskaber for intimidering , brug af Taserudstyr om skolebørn stadig kontroversielt . Andre bekymringer center om brug af Taserudstyr som et middel til politisk undertrykkelse , da de er mere tilbøjelige til at blive brugt mod demonstranter end konventionelle våben , og at deres nonlethal betegnelse masker potentielle risici for ikke-voldelig demonstranter . En gravid kvinde Tasered i 2005 peget på, at disse risici , især med hensyn til folk med sundhedsrisici , som måske ikke umiddelbart til en politibetjent . Samme år blev den Taser kritiseret som et potentielt middel til tortur efter en Texas beboer døde af hjertestop i kølvandet på næsten tre minutters uafbrudt stød fra politiet Taserudstyr .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.