hvordan er spildevand genbruges i rensningsanlæg ?

Indsamling og første renovation


Vand, der er skyllet ned i toilettet , går ned ad en kloak eller kommer fra en vaskemaskine fra et hjem eller virksomhed anses spildevand . Sanitære kloaksystemer bære spildevand til en kloak eller rensningsanlæg gennem rørsystemer , der er under jorden i de fleste steder . Disse kloaksystemer tilbøjelige til at følge hældningen af den jord , så vandet kan naturligvis flyde til rensningsanlægget uden bistand af pumper . Når spildevandet ankommer til rensningsanlægget , det første skridt i genbrug er generelt at fjerne store genstande , der findes i vandet, som æsker, pinde og andre store ting . Denne proces sker ved hjælp af bar skærme eller riste , at bortfiltrere disse større poster som vandet løber ud i rensningsanlægget . Vandflow er så bremset , når den forlader skærme og ind i næste fase af genanvendelse, grus tank . Mindre materiale, der klarede sig igennem den indledende skærmbillede proces får lov at slå sig ned til bunden af vandet, og er enten bortskaffes eller genanvendes.

Olie Separation , Yderligere Fremmedlegemer fjernelse og biologisk behandling


Når spildevandet har fået lov til at sidde i første grus tank , er det så flyttet til en anden stor tank i næste fase af vandet genvindingsprocessen . I dette trin i vandbehandling , er vandet lov til at sidde i timevis , indtil fast affald , murbrokker og andre partikler afvikle til bunden af tanken . Mens vandet sidder og affald partikler er afvikling , olie og fedt flyder til toppen af vandet, og er skummet væk , før vandet bevæger sig på . Spildevandet har kun været igennem den indledende behandlingsprocessen indtil dette punkt ; renseanlæg udnytte naturen til at hjælpe filtrere vandet i løbet af næste trin af behandlingen . Biologisk behandling påbegyndes , når vandet løber uden bistand af pumper , i en stor beluftningstank . Inde i beluftningstanken beskæftiger mikroorganismer ilt til at fortære organiske stof , der kan stadig findes i spildevandet . Disse mikroorganismer begynder at formere sig som beluftningstanken pumper i luftbobler, røre i faste stoffer , der indeholder mikroorganismer og ilt . Denne efterligner den proces , der ville forekomme naturligt i naturen , men hjælper også til at fremskynde den .

Tørstof Processing , Desinficering og Final behandling


Det vand, der er fuld af mikroorganismer fest på fast organisk affald sendes til en endelig clarifier hvor faste stoffer får lov til at bosætte sig og er enten fjernet eller genanvendt tilbage til beluftningstank . Faste stoffer , der er adskilt , som ikke går tilbage til beluftningstanken til at genopbygge mikroorganismen befolkninger er sendt via det faste håndteringen . I den solide håndteringen , er alle fast affald fra begyndelsen til slutningen af spildevandet genvindingsprocessen sendt til et reaktoren , hvor mikroorganismer bruge det som en fødekilde . Mikroorganismer konvertere faste til en kilde kaldet " biosolids «, som er en patogen reduceret jord-lignende biprodukt . Biosolids derefter adskilt fra vand gennem centrifuger eller filterpresser , hvor biosolids brændes , sendt til deponering , eller omdannes til kunstgødning . Vand, der forlader beluftningstanken ind i sidste fase af behandlingen , hvor det er desinficeres primært ved hjælp af klor og ultraviolet metoder . Det vand, der er blevet desinficeret sendes derefter til det modtagende vand system, hvor det kan anvendes af virksomheder , boliger , eller placeret tilbage i økosystemer .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.