hvordan man forbereder , hvis skoler og andre institutioner lukke på grund af svineinfluenza udbruddet

Selv som virksomheder, skoler og andre offentlige og private institutioner har været lukket ned i Mexico City , Mexico i et forsøg på at stoppe spredningen af svineinfluenza , der har resulteret i dødsfald blandt godt hundrede mennesker i Mexico City alene, USA og andre lande rundt om i verden kan blive nødt til at tage de samme forholdsregler for at redde liv , hvis udbruddet fortsætter .
Dette vil påvirke din familie . Her er nogle ting at være at se på om den mulighed , at skoler og andre institutioner kan blive lukket .

Du skal bruge:
bomuld masker
. familien og barnet tidsplaner .
en back up plan .1 .
Du bør begynde at se på alternative bestemmelser nu for dine børn , hvis du er ansat og skoler er lukket ned .
2 .
Kontakt børnepasning , andre familiemedlemmer, nære venner , der måske ikke være ansat , og andre til at se , om de kunne tage dine børn i skolealderen , mens du er på arbejde .
3 .

Spørg om eventuelle beredskabsplaner , der børneinstitutioner og børnepasning hjem kan have som nogle kan vælge at lukke , så godt, for at forhindre spredning af svineinfluenza til andre børn i deres varetægt .
4 .
Afhængigt af hvad du finder ud fra familie , venner og børnepasning udbydere , kan det være nødvendigt at tale med din arbejdsgiver om dine muligheder , og hvordan dette vil påvirke dit job .

5 .
Check din lokale avis , samfund tv kalendere og meddelelser kanal , tv-nyheder , eller online kilder om skole, lokalsamfund begivenhed , og erhvervslivet hvilestykker .

6 .

Spørg din arbejdsgiver , hvis de har nogen muligheder , som kan give dig mulighed for at arbejde hjemmefra , hvis skolerne eller børnepasning udbyderne skal lukke ned .

gode råd og advarsler


 • føderale familieorlov retsakt bør beskytte dig mod at blive fyret , og vil sikre, at du kan tegne arbejdsløshed .
 • Må ikke vente , indtil skoler er lukket ned , osv. for at kigge for børnepasning udbydere , osv.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.