hvordan man kan dekorere en kirurgisk maske , der styrer svineinfluenza eksponering

Svineinfluenza -epidemien i horisonten . Den offentlige er begyndt at tage forholdsregler , gerne iført masker , for at forhindre spredning af svineinfluenza . Virksomheder er åbne og medarbejdere skal arbejde . Børn går i skole . Familier er stadig rejser og kører deres dag til dag ærinder .
Selvom CDC har endnu ikke anbefalet anvendelse af kirurgiske masker i det offentlige for at hjælpe med at forhindre spredning af svineinfluenza , er kirurgiske masker blive set i lufthavne på rejsende og i billeder fra hele verden . Askepot rapport var et link til en artikel i spejlet med billeder af den offentlige iført masker med nogle tilføjet dekoration . Svineinfluenza er meget alvorlig , men med en eventuel krise nogle stress skal frigives . Hvorfor ikke mindske spændingerne ved at dekorere en kirurgisk influenza maske
Læs videre fundet ud af hvordan man kan dekorere en kirurgisk maske

Du skal bruge: ? .
Kirurgisk Masker for Flu
Permanent Markers ( ikke vandbaseret ) .
Kreativitet.1 .
Få Nogle Kirurgisk Masker
Der findes flere typer af kirurgisk masker til rådighed . CDC anbefaler en N95 maske , samme maske , der anvendes til aviær influenza . De kan findes på medicinsk forsyning butikker og online .
2 .
Pynt Mask
Vær kreativ ! Bruge alle typer af markører og maling , der ikke vil køre når det er vådt . Stof markører eller maling og permanent markører vil fungere godt . Selvom svineinfluenza er en meget alvorlig måde , kan en dekoreret maske bringe et smil til en andens ansigt og influenza masker kan blive den næste fashion statement .
Tegn smil , eller rynker brynene . . . tænder bide eller kys kastet . Hvis du gerne vil have en moustache eller en skæg , uafgjort én. Store røde læber kan trække lidt opmærksomhed . Have det sjovt med det !
Sørg for at du trækker din kunst på " vandtæt "side af masken , da dette vil være den side , at offentligheden vil se .
3 .


Bær dit Mask
Korrekt brug af masken er vigtig . Vask dine hænder , før du lægger masken på . Kluden side bør bæres mod den enkeltes mund og den vandtætte side skal vende offentligheden. Sørg for , at den passer godt ind omkring din hage og næse . De metalliske bånd på influenza masken skal formes fast til næseryggen . Når masken er på plads , skal du ikke rode med det , eller røre ved det. Dette vil kun overdrage influenza bakterier til dine hænder og ansigt .
En masken ikke båret korrekt ER SOM ikke iført en på alle !
4 .
Kassér du Masker Ofte
Selv selvom det kan være et kunstværk , masken skal smides ud efter hver brug , eller når den bliver våd , er beskadiget eller snavset . Sørg for, at du vasker dine hænder før at fjerne masken og kaste masken i en affaldsbeholder . Prøv ikke at røre ved ydersiden af maske, hvor bakterier kan have indsamlet . Vask dine hænder igen efter du har smidt væk influenza masken .

gode råd og advarsler


 • Sørg for, at den passer godt ind omkring din hage og næse . De metalliske bånd på influenza masken skal formes fast til næseryggen .
 • Selv hvis du bære en kirurgisk maske , bør du fortsætte med at opretholde en høj standard for personlig hygiejne , fordi ingen maske kan tilbyde fuldstændig beskyttelse .
 • A MASKE NOT båret korrekt ER SOM ikke iført en på alle !!!

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.