hvordan man kan flygte fra en bjørn i skoven

Vil du vide , hvordan man flygte fra en bjørn i skoven ? Sig du er ude vandreture en natursti gennem skoven på en weekend udflugt . Der er du , at nyde alt det naturen har at tilbyde . Identificere planter , fugle , små dyr og krybdyr . Måske du søger efter Morel Svampe eller spiselige bær Måske er du ude Whitetail Deer jagt . Når pludselig , du står ansigt til ansigt med en bjørn . Bjørne, uanset om de er sorte bjørne , Brune bjørne , Grizzly Bears eller isbjørne , alle har dårligt syn , men en skarp lugtesans . Chancer er , at Bear bare vil vende og køre . Men hvis det ikke sker, kan du hurtigt finde dig selv i en dårlig situation . So Bears er særligt farlige , hvis du får mellem dem og deres unger . Nu er det tid til at teste din overlevelse færdigheder . Du har evnen til at ud at tænke og overliste en Bear , så brug den

Du skal bruge: .
Wits og Common Sense
En dåse peberspray hjælper ! .


1 .

første ting , gå ikke i panik ! The Bear er nok bare en overrasket som du er . Men hvad enten bange , syge , sultne , eller forsøger at beskytte deres unge , kan en fuld vokset Bear let dræbe dig! I skoven , er du i deres område . Du kan ikke ud at køre , ud klatre eller ud svømme en Bear , og så ikke engang tænke på det ! Må ikke vende ryggen til Bear enten . Glem alt om alt, hvad du ved om legetøjet sort , dette er den ægte vare !
2 .
Stå din jord og kaste armene op og ud , for at gøre dig selv at se stor og store , mens råben på Bear . Hoppe op og ned for . Hvis der er buske eller døde lemmer på jorden , swingende filialer overhead giver dig en større profil og gøre dig vises formidabel . Gøre alt hvad man kan for at skræmme Bear væk , først !
3 .
Hvis Bear stadig ikke ned igen og køre , kaste sten eller træstykker , samtidig med at råbe . Tyk pels og et lag af fedt vil dæmpe virkningerne af noget, der rammer det , så målet for Bear 's hoved . En god hård pop på næsen eller en revne i hovedet kunne meget vel redde dit liv ! Husk , du ikke ' betyder ' til Bear . Styrke en frygt for mennesker er gavnligt . Uden denne frygt , få Bears for tæt og tager for mange chancer , ofte ender med drastiske resultater !

4 .
Hvis Bear beslutter at gå i offensiven og kommer efter dig , IKKE Run Away ! Det vil kun styrke det naturlige instinkter til at jage dig ned og forsøge at dræbe dig som et bytte dyr . I stedet finder det største træ , eller en stram sammenslutning af små træer , at komme bag . Lad Bear jagte dig rundt og rundt om træet . Bears er ikke meget adræt , og at de ikke hjørne godt . Bare ikke tur og falder ! Det bør ikke tage lang tid , før den Bear giver op og vandrer ud . Når det sker , skal du sørge for at gå den anden vej !

gode råd og advarsler


 • Hvis du planlægger at tage på vandretur i et område, der er hjemmehørende Bears , støje ved at tale , synge eller fløjte , så du ikke overraske en . Nogle vandrere endda pin en jingle klokke til deres pakning eller tøj .
 • Et par blaster fra en lille håndholdt luft horn eller Peberspray dunk skal køre en Bear off .
 • Hvis du kommer op på en Bear mens han var ude i en lysning , bevæge sig langsomt mod en forhindring , du kan bruge til at undvige bag .
 • Bliv ikke kæphøj og oplad på en Bear . De har flere fordele end du gør !
 • Kast ikke mad på en Bear , som en distraktion . De vil kun knytte dig som en fødekilde og komme efter mere . Den eneste undtagelse er en Deer Hunter . Med alle midler , hvis du ikke kan forsvare dine dræbe give det op !
 • Hvis du våd i bukserne af frygt , pas på ! A Bear vil tage det som et tegn på aggression , som hvis du markerer sit territorium .
 • Â © 2009 . Alle rettigheder forbeholdes . Spørgsmål ? TomCom. eHow @ gmail. com

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.