hvordan man kan reducere unges stofmisbrug i dit lokalsamfund

Denne artikel vil give dig trin for at uddanne samfundet på den stigende brug af narkotika og alkohol blandt de unge i dit lokalsamfund og programmer for at holde dem i skak . Vi tror alle , at dette sker for andre , og er " ikke i min baghave " . Men det er på tide at få involveret , hvis vi skal gøre en forskel. Stofmisbrug ikke diskriminerer og påvirker vores børn på en meget yngre alder end du tror . Vover at ændre et liv

Du skal bruge: ?
Et ønske om at gøre en forskel i din by .
Støtte fra din lokale folkevalgte .
Frivillige til at hjælpe dig , da du ikke kan gøre det hele selv .1 .
Bliv organiseret ! Gå til din lokale byråd møde og få støtte fra din borgmester og valgte embedsmænd . Hvis du har en kommunal Alliance udvalg , kontakte dem så godt og få deres hjælp . De kan endog have nogle midler til rådighed for din sag. Din chef for politiet kan også hjælpe ved brug af deres DARE officer .
2 .
Udvikle en årelang ungdom risikoforebyggelse handlingsplan for interministeriel samarbejde og EU's indsats . Som ikke har mulighed for vore unge skal have ordentlig vejledning for moralsk ansvar, er det op til samfundet at intensivere og give rollemodeller og instruktioner for dem . Husk , at det er nødvendigt at tilhøre en gruppe , bande eller passe ind i , er en væsentlig faktor i accept og social succes . Det er cool , fordi de alle gør det , er den mentalitet af de unge og at "passe på " de nødt til at gå sammen med , hvad der er " cool ", og ikke nødvendigt , hvad der er rigtigt. Slutresultatet er ti prøver narkotika og alkohol for første gang . Uddanne ungdommen i området respekt og hensyn til andre og være en person er nøglen til forebyggelse . Selv om teamwork er afgørende , at de evnen til at handle som én viser , at en ret høj grad kan opveje den uret for masserne . Og med denne positive indfaldsvinkel , vil den blive accepteret lettere ved at samfundet end et vilkårligt antal af grupper af negativitet .
3 .

Etablere et indre by mediekampagne for at øge kendskabet til unge stofmisbrugere problemer . Nyhedsbreve , løbesedler eller lokale aviser er en fantastisk måde at " nå til Teach " . Blot at vide , at der er en organisation af omsorg og mentorordninger mennesker, der er villige til at hjælpe , med ægte omsorg og forståelse vil afskrække eventuelle negative reaktioner og give en allé af forfølgelse for disse brug for hjælp .
4 .

Sponsor efter skole narkotika og alkohol gratis arrangementer med uddannelse og mentorprogrammer . Fra organiserede cykelløb , vandreture til dans , eller bare naturen uden tilstedeværelse af narkotika eller alkohol , vil give dem et sted at gå eller ting o gøre , alt imens styrke en stof-og alkohol frit miljø .
5 .

Endelig anerkendelse for deres indsats . Belønning vores børn for deres indsats er gået en lang vej for at forhindre dem fra indflydelse af gruppepres og at prøve stoffer eller alkohol for første gang . Vi skal styrke denne positive holdning dagligt i vores yngre og mere påvirkelige beboere , som vil medføre en positiv reaktion for at undgå narkotika og alkohol scene . Fra OL til nutidens sport , er den enkelte atlet ( som er en del af et team ), respekteret og beundret . Skolelærere , brandmænd , politifolk og politikere er alle personer, der påvirker livet for vores børn og vise dem , at en person, som tror på sig selv kan gøre en forskel . OG SÅ KAN DU . "Vil du vover at ændre et liv ? "

gode råd og advarsler


 • Brug for hjælp . . . kontakte følgende hjemmesider :
 • Nationale Råd om alkoholisme og narkotikamisbrug ( www. ncadd. org )
 • slutte sig sammen ( www. jointogether. org )
 • Partnerskabet for et stoffrit Amerika ( www. drugfree. org )
 • at holde børn Alkohol Free ( www. alcoholfreechildren. org )
 • I første omgang vil du få en masse modstand fra dine beboere , men være vedholdende . Giv ikke op på børn eller give efter for dem at modsætte dig .
 • Lad ikke manglende midler være en undskyldning for at hjælpe et barn i nød . Må indsamlingsaktioner at skabe en driftskapital . Det tager ikke meget for at gøre en forskel .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.