hvordan man kan undgå svineinfluenza (influenza ) virus

Hvad er svin influenza? Hvad er symptomerne ? Hvordan man undgår det ? Vaccinen , er der én , og hvis ikke så hvorfor ikke ? Ok , jeg er ikke en læge om enhver type , men jeg har gjort en masse forskning på dette , da udbruddet , og jeg vil kun give de faktiske omstændigheder , som jeg har set dem . Jeg tror, viden er magt , og nøglen vi er nødt til at berolige vores frygt og angst . Så vi bedre kan forstå , hvad der foregår , og hvordan man kan beskytte os selv og familien
1 .
Alle har sagt denne influenza kommer fra svin . Så her er nogle andre fakta at vide : Svin kan fange menneskers og aviær eller fugleinfluenza . Den virus blander sig sammen inde i svine-og en ny blandet virus opstår . Svin videregive denne virus tilbage til folk og så en folk tilbage til en anden person , og så videre . Det menes , at denne influenza kan overføres til alle på samme måde som sæsonbestemt influenza , der er , hoste og nysen og gnider vores øjne og næser uden at vaske vores hænder første, der har haft kontakt med virussen .
2 .
Den Svineinfluenza symptomer er som followings :
høj feber , kulderystelser , hovedpine , body smerte , følelse meget træt , opkastning og diarré . Nogle af disse symptomer kan synes mildere end andre .

3 .
Hvor alvorlig kan det blive ?
Det skete før i USA i 1918 . Omkring 548. 000 tusinde mennesker døde her og der var 20 millioner flere ofre på verdensplan ( eventuelt mere ) . De fleste af ofrene var i deres 20 og 30 's . I 1976 et enkelt tilfælde af svineinfluenza resulterede i døden af en hær rekruttere . Han sagde, at han følte sig træt og svag . Fire andre blev indlagt . Et andet udbrud i 2007 i Filippinerne . Nu i 2009 denne nye udbrud H1N1 i Mexico og USA . Mellem 5 december og februar 2C kun 12 tilfælde , hvor indberettes til CDC i USA .
4 .
Vil dette blive en verdensomspændende pandemi ? Hvor lang tid tager det , før det blæser over ? Hvornår vil der være en vaccine mod denne streng af virus ?
Fordi virus er stadigt skiftende dette har resulteret i et andet svar , hver gang de traditionelle vacciner . Selv om det menes den sæsonbestemte influenza vaccine kan faktisk svække infektion. Regeringen er shipping influenza medicin , Tamiflu , til de stater , der allerede indberettede tilfælde . .
5

Her er nogle måder at beskytte os selv og børn fra at blive syg :
Vask dine hænder ofte , især før , under og efter madlavningen . Før du spiser , og efter at gå på toilettet . Hvis sæbe og vand ikke er tilgængelig , skal du bruge hånden sanitizer eller klude . Vær sikker på at vaske dine hænder efter kontakt med dyr eller animalsk affald , hvis deres beskidte , eller der beskæftiger sig med syge mennesker .
6 .
Brug spritservietter til at rense indkøbsvogne håndtag , restaurant borde og høje stole . Hvis ingen er leveret af butik eller restaurant , så brug Lysol Anywhere spray rejse størrelse . Holde nogle altid ved hånden , og har ikke tillid til klude restauranter bruger til at rense med . Du virkelig ikke vide, om det er rent eller bare sprede flere bakterier . Træn dig selv nyse og hoste på indersiden af albuen for at eliminere spredningen af bakterier . Også, hvis du ud og om , og nogen nyser eller hoster , så prøv at undgå tåge og gå en anden vej . Alle er ikke uddannet i " hoste etikette " . Tag en genbruges vandflaske til skole eller arbejde , og brug ikke vand springvand .

gode råd og advarsler


 • Det er umuligt at undgå syge mennesker , medmindre vi låser os selv og børn derhjemme , eller flytte til månen , som egentlig ikke er praktisk eller muligt . Brug din sunde fornuft og huske god og sund hygiejne . Hold sikker alle .
 • Hvis du mener, du er syg , så kontakt straks din læge , og blive hjemme . Alle over hele Amerika vil altid være taknemmelig for , som det er blevet opfattet som patriotisk , fordi du beskytter andre ved at udføre dette offer . Jeg håber, at alle du kender og elsker ophold godt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.