hvordan man laver hjemmelavet termometre

Den første termometer blev opfundet af Galileo omkring 1593 , baseret på den forudsætning , at luften udvider sig på grund af varme og kontrakter som følge af kulde . Men det var ikke indtil 1714 , at Gabriel Fahrenheit opfandt den første pålidelige kviksølvtermometer , der stadig er i brug i dag . Oprettelse af en hjemmelavet termometer er en sjov måde at få dine børn involveret med videnskab . Bare bruge et par husholdningsartikler og du vil blive måle atmosfærens temperatur på ingen tid

Du skal bruge: .
Klar , plastflaske
Vand .
Sprit .
Klar halm .

Ler .
Levnedsmiddelfarvestof .
Cup stor nok til at holde flasken .
Kartotekskort .
Markør .

at lave en hjemmelavet termometer


1 .
Fyld den klare flaske ¼ af den måde, fyldt med lige store mængder af vand og gnide alkohol . Tilføj frugtfarve og bland godt .
2 .
Arranger ler omkring åbningen af flasken og placer halm i midten . Hold halm fra at røre bunden og luk åbningen med leret . Sørg for, at ingen luft kan komme ind i flasken .

3 .
Test din termometer ved at sætte varmt vand i koppen . Placer flasken i koppen og se den flydende blanding stiger op gennem halmen , så falder efter flasken er fjernet og afkøles .
4 .
Skær to linjer ud af midten af indekset kortet til at passe til halm igennem. Mark kortet med linjer, der repræsenterer den temperatur , hvor væsken udvider eller kontrakterne. Dette vil gøre dig i stand til at læse din temperatur .
5 .

Du optimerer termometer , placere det i vand og få temperaturen på , at vand med en anden termometer . Mark , at temperaturen på dit papir med angivelse af temperaturen . Termometret fjernes, og erstatte det i varmt vand , teste temperaturen i varmere vand med en anden termometer . Mark denne temperatur . Udfyld resten af numrene til din termometer til at måle temperaturen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.