hvad der forårsager fødevareforurening ?

Med alle de rapporter om fordærvet mad i vores købmandsforretninger , er det ikke underligt folk bliver mere bekymret over emnet . Mad-relaterede sygdomme har ændret sig i de sidste hundrede år. Grundet sterilisering af vandforsyningen og pasteurisering af mælk , er ting som kolera og tyfus feber sjældent knyttet til en fødevareforurening . Men bakterier og sygdom kan spredes fra transport af fødevarer . Nye mikrobielle stammer af fødevarebårne sygdom udvikler sig og bliver antibiotikaresistente . Det er vigtigt at lære , hvad der forårsager forurening af fødevarer og hvordan man kan undgå det .

Slaughter


Når sunde dyr slagtes til fødevarer , der er bakteriel mikrober i deres tarm spor . Under behandlingen af disse dyr , kan karkassen blive forurenet med små mængder af disse mikrober .

Vanding


Frugt og grønt kan blive forurenet af urent vand under kunstvanding . Vandet kan indeholde rå mennesker spildevand eller husdyrgødning .

Håndtering


Folk, der håndterer frugter og grøntsager kan sprede smitte , hvis de er syge selv . De kan nemt sprede fødevarerelaterede sygdomme ved blot at røre ved maden .

køkkengrej


Brug samme kogegrejet i køkkenet kan sprede mad -relateret sygdom . Hvis du bruger en kniv til at skære kød og derefter skære frugt og grøntsager , kan det forurene fødevarerne.

varme forhold

Leaving fødevarer ud for en lang periode kan forårsage forurening . Bakterier formerer sig i disse betingelser. Fødevarer bør altid være nedkølet , efter et måltid .

Raw Foods

Heat dræber de fleste bakterier i forbindelse med fødevareforurening . Selv frugter og grøntsager er mindre tilbøjelige til at forårsage sygdom , hvis de er kogt grundigt .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.