hvad er definitionen af drivhuseffekten ?

Nogle planeter er for varmt til at opretholde livet , mens andre planeter er for koldt . Jordens atmosfære er lige højre . Du kan takke drivhuseffekten for det. Drivhuseffekten , ved at fange nogle af varmeenergien i jordens atmosfære , gør livet muligt . Men som den globale opvarmning viser , kan du få for meget af det gode

Definition


Drivhuseffekten . refererer til den naturlige proces , der opvarmer jorden. I henhold til denne effekt , absorbere visse atmosfæriske gasser nogle af den stråling, der udsendes af jordens overflade. Denne indfangning af varmeenergi kan sammenlignes med et drivhus , som er designet til at holde på varmen .

Typer


" Greenhouse " gasser i jordens atmosfære omfatter kuldioxid , ozon , vanddamp og metan .

Betydning


Ifølge biolog og fysisk geograf Michael Pidwirny uden drivhuseffekten ville jordens gennemsnitlige temperatur være for kold til at opretholde livet .

Misforståelser


Drivhuseffekten er ofte nævnes i negativt på grund af global advarsel . Global opvarmning er relateret til en øget drivhuseffekt , hvor stigninger i kuldioxid i atmosfæren fører til en stigning i de globale temperaturer .

Historie

Forskere første gang brugt udtrykket " drivhuseffekten " i 1800-tallet . Af 1950'erne , blev begrebet kombineret med bekymringer om den globale klima .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.