hvad er dinatrium EDTA ?

Dinatrium EDTA findes ofte i ingredienser lister over produkter til personlig pleje , forarbejdede fødevarer og drikkevarer , rengøring forsyninger , kosmetik og hudplejeprodukter . Dinatrium EDTA har desuden omfattende industrielle , medicinske og tekniske anvendelser og er et af de vigtigste og mest udbredte kemiske forbindelser i moderne menneskelige samfund

Du skal bruge: .
rent glas
. PH teststrimler .

kemi Dinatrium EDTA


Dinatrium EDTA har den kemiske formel for [ CH2N ( CH2CO2H ) 2 ] 2, molekylformel C10H16N2O8 , og er en vigtig chelaterende agent , hvorfra alle sine ansøgninger strækker sig fra . Det har høj affinitet til fri metalioner , en fælles forurenende stoffer og urenheder i mange kemiske miljøer . Som et eksempel , når vi rent noget med sæbe eller vaske vores vasketøj der er en kemisk reaktion mellem vaskemidlet, det organiske snavs , og vandet , der giver en vandig opløsning miljø for den kemiske reaktion på "rengøring " at forekomme . Men mange urenheder og gratis metal ioner og mineraler i postevand gør gennemførelsen af vaske mindre effektive og uensartet geografi med varierende vandkvalitet . Dinatrium EDTA som en chelatdanner hjælper binde de frie radikaler og urenheder , så de vigtigste bestanddele i vaske til at arbejde effektivt og konsekvent uden overdreven " kemisk forstyrrelse . "

hvilke fælles produkter indeholder Dinatrium EDTA ?


Dinatrium EDTA er almindeligt fundet i en bred vifte af produkter til personlig pleje , herunder kontakt løsning , øjendråber , bruser og badeprodukter , hudpleje og kosmetik og toiletmidler . Det er også bruges som konserveringsmiddel og stabilisator i mange forarbejdede fødevarer og drikkevarer .

Hvad lægepraksis Inddrag Dinatrium EDTA


Medicinsk og laboratorieformål for dinatrium EDTA omfatter chelaterende terapi , hvor EDTA renser organer af overskydende jern , kviksølv og andre tungmetaller , ? i blod test og blodtransfusion som antikoagulant , i celle spredning analyse til at holde cellerne adskilt fra hinanden , i dental og oftalmologi praksis til prime steder for kirurgi . Dinatrium EDTA er en vigtig agent i mange medicinske anvendelser og det er derfor ikke overraskende at forvente eksponering over for denne kemiske forbindelse , hvis du ofte klinikker og medicinske laboratorier til test og behandlinger , der er anført som disse .

Hvilke andre Arenas for Human Produktivitet Benytter Dinatrium EDTA ?


Bortset fra de produkter , der kommer i direkte kontakt med mennesker , dinatrium EDTA findes også i rengøringsmateriel , såsom vaskemidler , som blødgøringsmiddel og vaskemiddel forstærker og i industrielle forsyninger til vedligeholdelse , rengøring og grunding af udstyr og maskiner . Dinatrium EDTA er afgørende i tekstil -og papirmasseindustrien i blegning og vedligeholdelse farver og farvestoffer .

Sundhed risici i forbindelse med Dinatrium EDTA

Dinatrium EDTA er blevet et emne af interesse på grund af mange pro-naturlige organisationer hævder, at det forårsager toksicitet i pattedyr . Men i produkter, der reguleres af FDA , er niveauet af dinatrium EDTA for lavt til at forårsage direkte skade , når produkterne anvendes som anvist . Det eneste tidspunkt at være ultra opmærksom på dinatrium EDTA indhold er i forarbejdede fødevarer og drikkevarer , hvor dinatrium EDTA i reaktion med aktive og ustabile ingredienser som C-vitamin og natriumhydrogencarbonat ( bagepulver ) udgør benzener , en potent kræftfremkaldende . Desuden er EDTA blive en miljømæssig forurenende på grund af store mængder , der anvendes i industrielle applikationer , medicinske anvendelser og produktion .

Sådan genkender Dinatrium EDTA

Dinatrium EDTA bør altid være opført i de ingredienser ansvarsfraskrivelse af produkter, der kommer i direkte berøring med hud eller til oral indtagelse . Syntes det behøver ikke at blive godkendt til at blive tilsat til fødevarer , det kan være opført på flere måder , herunder EDTA , EDTA dinatrium , dinatrium ; Dinatrium EDTA Violet 2 , Dinatrium EDTE , og Disodiume EDTA .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.