hvad er en epidemiolog ?

En epidemiolog er en videnskabsmand , der har specialiseret sig i sygdomme , som kan påvirke et samfund eller befolkning af mennesker . Epidemiologer undersøgelse overførbare sygdomme og arbejde for at forebygge udbrud . Udover medicin , skal epidemiologer studere sociologi og filosofi

Du skal bruge: .
Grundlæggende kendskab til god klinisk praksis

Historie


Epidemiologisk menes at være begyndt med Hippokrates som . Han har undersøgt, hvordan udbrud af sygdomme korreleret med miljømæssige faktorer. Hele historiske epidemier såsom Black Plague , studerede epidemiologer disse sygdomme og behandlet for at forhindre yderligere udbrud .

Uddannelse


Selv om de fleste epidemiologer er læger , nogle mennesker har også nået master 's degrees og ph. d. i undersøgelsen .

Beliggenhed


Nogle epidemiologer arbejde i medicinske klinikker. Andre arbejde inden for lokalsamfund til at opdage årsagerne til epidemier . Noget arbejde på universiteter eller store hospitaler .

Funktion


De tre vigtigste faktorer epidemiologer observere er vært , agent og miljø . De forsøger at identificere , hvad sygdommen er, hvem der har det , og hvilket miljø den trives i.

Berømte Slips

Berømt epidemiologer i det 20. århundrede nævnes Richard Doll og Austin Bradford Hill , der er knyttet lungekræft med cigaretrøg .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.