hvad er formålet med at bruge vakuumpakket mad ?

Sidst , vakuumpakket fødevarer er på butikshylderne , især fisk og skaldyr og tilberedte retter . Vakuumpakning har mange mysterier omkring det og forståelse for, hvorfor en fødevare er vakuumpakket , og hvilke fordele der er , vil hjælpe dig med at træffe en informeret beslutning om dit købmand køb

Air


Air indeholder bakterier , der kan ødelægge fødevarer , og ilt som kan forårsage tab af smag samt oxidering ( nedbrydning ) af visse næringsstoffer . Fjernelse af luft forhindrer fordærv og bevarer smag og næringsstoffer .

Materialer


Mest vakuumpakket fødevarer er emballeret i plast eller i metalfolie-foret plastik poser . Dette skyldes, at plast er en ikke-gennemtrængelig membran og giver ikke mulighed for tilførslen af ilt ind i beholderen efter pakningen .

Fødevaresikkerhed


Traditionelle konservesindustri omfatter en opvarmning , der både dræber bakterier og skaber et vakuum sæl . Vakuumpakning ikke indebærer varme til at oprette en sæl, således den bevarer maden uden kogning nogle af de næringsstoffer ud .

Easy Transport


Et andet formål med vakuumpakning mad er at lette vægten af produktet . Lettere vægt giver mulighed for mere produkt , der skal sendes til en lavere pris , og dermed reducere overhead omkostninger for producenten. Lettere vægt giver også mulighed for lettere sekundære transport såsom i rummet ( for astronauterne ) eller mens backpacking og camping .

Convenience

Et tredje formål med vakuumpakning er at øge bekvemmelighed . I modsætning til konserves , vakuumpakket mad kan tilberedes på samme containere , de er gemt i, og ikke kræver særlige værktøjer ( f. eks dåseåbnere ) til at få adgang .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.