hvordan man børnesikret en swimming pool

Om sommeren, slår intet en forfriskende dukkert i poolen-især når det er i din egen baggrund ! Dog drukning er en af hovedårsagerne til dødsulykker hos børn . Lær, hvordan du beskytter dit barn fra at drukne i en swimmingpool med følgende tips . Det er generelt bedst at have mindst to lag af beskyttelse for at garantere sikkerheden , så sørg for at gennemføre flere forslag til at hjælpe børnesikret en pulje

Du skal bruge: .
CPR uddannelse
. Money.
Diligence .1 .
lære dit barn at svømme
Dette er det vigtigste skridt , du kan tage for at Børnesikring en pool. Børn kan undervises på et meget tidlig alder for ikke at gå i panik , hvis de falder i poolen . Børn kan også blive instrueret til at guide sig til kanten af bassinet , hvor de er i stand til at hænge . De bør også lære at vende over på deres tilbage for at sikre deres luftveje ophold klar . Gense disse teknikker ofte , da de ikke koster noget !
2 .
Flydende Skærme
skærme , normalt flydende , kan placeres i puljen . Disse overvåge vand forstyrrelse og det vil lyde en alarm på et afsides sted, hvis vandet er forstyrret . Disse er generelt billige , startende omkring $ 125, men vil ikke opdage, hvis et barn går ned ad trappen i puljen , fordi det kun vil få vandet til at svaje let .
3 .

Personlige Immersion Detektorer
et armbånd kan placeres på barnet , der lyder en alarm på et afsides sted , hvis armbåndet kommer i kontakt med vand . Disse er også temmelig billigt , startende omkring $ 350 for armbånd og to basestationer . Men de kun beskytte barnet , hvor armbåndet bliver slidt .
4 .
kant Gates
Et flytbart omkreds pulje hegn kan monteres rundt om poolen . Det koster omkring 500 dollar. Eller kan du installere en alarm på en eksisterende port eller hegn . Når porten døren åbnes, vil en alarm lyde på porten eller inde i huset for at advare forældre . Denne indstilling starter ved omkring $ 75.
5 .
Pool Alarm på døre og vinduer
En pulje alarm kan installeres på alle udvendige vinduer eller døre , der fører ud til svømmehallen . En knap vil være nødvendigt at blive skubbet , før du åbner vinduet eller døren , for at forhindre, at alarm fra lyder . Det er en god mulighed, hvis du har ældre børn , der kan blive betroet ind i pool -området . Dette vil koste omkring 750 dollar .

6 .
Yderdør Beskyttelse
Udover at installere en pulje alarm på en udvendig dør , overveje at hæve låsene på bagsiden terrasse dørene op til en højde, som kun ældre børn kan nå . Dette vil forhindre kvarterets unge trænge ind i din swimmingpool område udefra . Også, hvis du har en glasdør , der fører til poolområdet , installere dør vagter , der skal manipuleres , før døren er i stand til at blive åbnet . Begge muligheder er billige , startende omkring 5 dollar per dør.

gode råd og advarsler


 • vide CPR er afgørende . Vær sikker på at tage en klasse i CPR , så hvis en nødsituation sker , vil du være parat til at reagere .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.