hvordan man etablerer en klinisk forskningscenter i dit medicinsk kontor

Er du taber penge på grund af forsinket medicinske erstatningsudgifter ? Mange læger søger andre muligheder for at fortsætte praktiserende medicin og tjene penge fra det , trods alt , de gik til medicinsk skole , fordi det var hvad de ville gøre som en karriere-ikke et job . En oplagt mulighed er at blive en ledende eller klinisk investigator for farmaceutiske og bio-tekniske virksomheder med lovende nye behandlinger til behandling af sygdomme og lidelser , der plager mennesker . Her er et par tips om at starte din kliniske forskningscenter og fortsætter med din karriere valg .

Du skal bruge:
Grundlæggende kendskab til god klinisk praksis


1
Vurder dit kontor
skridt tilbage og se . . på dit kontor og fastsætte størrelsen af plads du har til rådighed . Er der plads til testpræparater narkotika og udstyr produkter , der skal opbevares forsvarligt , f. eks aflåst ? Er skabet metal eller træ , og gør det hold varmen ? Hvis det holder varme eller er beliggende i nærheden af et vindue , hvor solen stråler kan generere varme , skal du flytte det eller finde en anden placering til lagring af dine testpræparater narkotika og enheder .

2 .
Har du kvalificeret personale ?
Prøv at finde mindst én læge eller tandlæge ( afhængig af centret du indstiller ) , som kan udfylde for dig , hvis du ikke er tilgængelige , såsom på ferie . Leje en Clinical Research koordinator med sundhedsuddannelserne , helst en sygeplejerske , læge assistent eller EMT . Sikre, at personalet lærer Good Clinical Practice regler og internationale retningslinjer .
3 .
Vurdér dit udstyr .
Er dit udstyr kontrolleret , kalibreret og kvalificeret ? Har du dokumentation for udstyret er korrekt vedligeholdt og fungerer korrekt ?
4 .

Lær HIPAA og god klinisk praksis ( GCP ) regler .
Det mest vigtige ting at kende og følge for at være en succesfuld Kliniske Investigator er Human Research Protection , Health Insurance Overførsel Accountability Act ( HIPAA ) , og de oplysninger på bagsiden af FDA Form-1572 for dit engagement som en forsker . General GCP viden er et must og erhvervsuddannelse bør være løbende , dokumenteres og opbevares i tilfælde af en FDA- eller sponsor inspektion .
5 .
Find Patienter .
Sørg for at du har en patientpopulation til at gennemgå de kliniske forsøg støtteberettigelse . Sponsorer vil have læger kan levere forsøgspersoner for deres kliniske forsøg . Normalt kan en patient ikke være indskrevet i to kliniske studier på én gang , og de fleste kræver mindst en 28-dages udvaskningsperiode mellem forsøg , så det er bydende nødvendigt for succes, at du har adgang til hundredevis af patienter , der er villige til at melde sig frivilligt til en kliniske forsøg .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.