hvordan man kan afgøre, hvilken er den virkelige krise : global opvarmning eller global forurening

Nyheden høres overalt i disse dage omtaler " Global Warming " , nogle gange mere end én gang pr telecast . Vores top miljømæssige videnskabsmænd er enige om, at jorden er inde i en opvarmning periode . ? Er de glemmer en vigtig pointe

Du skal bruge: .
Clean glas
PH teststrimler .


en .

Alle synes enige, og meteorologer har været at vise registre, der viser januar 2007 til den varmeste måned siden registreringen er blevet registreret , og at nogle senere år har oplevet deres højeste gennemsnit registrerede temperaturer . Tja , nogle af de mest respekterede meteorologiske eksperter siger , at Jorden har oplevet lignende perioder i fortiden . Andre lige så fremtrædende forskere hævder , at denne " klimatiske tilfældighed "er blevet groft overdrevet . Nogle fortalere for den globale opvarmning siger, at vi har en meget kort tid at vende status quo , hvis det er endda muligt . Uanset sandheden i det dilemma , hvad forureningen af alle jordens , der nu kommer til et punkt, hvor det kan forårsage langt større skade for overlevelsen af vores ( menneskers ) arter end de teoretiske skade af denne opvarmning tendens .
2 .
Er global forurening på det egentlige problem ?
I de sidste par år har vi fået at vide af vores regering og nogle medicinske eksperter ens, at mange af fisk i vores have og især i vores søer og vandløb indeholder meget høje niveauer af kviksølv og CFL miljøgifte, og at vi bør afstå fra at spise fisk mere end 2 eller 3 gange om ugen , især dem af os , der kan være gravid eller planlægger til at få børn og at nogle fiskearter som sværdfisk , endnu sjældnere. At vide én ting , at vi alle har været undervist i mange år , at fisk i almindelighed , indeholder meget store mængder af Omega 3 olier , som mange eksperter ernæringseksperter er enige om er et must i den menneskelige kost for optimal kropsfunktion . Nogle forældre årtier siden sørget for, at deres børn fik " levertran " og spiste fisk til denne enkle formål , da deres børnelæger generelt vil anbefale. Dette kræver ikke nogen avanceret " raket videnskab " , som det gør at forskningen om den globale opvarmning er reel eller ej . Forurening er også indbygget i alle vores jordbund og luft, vi indånder . Det burde have nu blevet " simple " sund fornuft , at hvis vi lader forureningen af vores verden fortsætter . . . vil vi ikke være rundt for at se resultaterne af denne " ubekvemme sandhed " .
3 .
Så Hvad Skal "The World " Gør ?
det første, vi skal beskæftige sig med " roden "af problemet , dvs den grundlæggende årsag til forurening i almindelighed . Fremme og finansiere brugen af kun Vedvarende energikilder og skære ned på den fortsatte store brug af fossile energikilder såsom olie og kul . Medmindre vi alle arbejder mod at bruge mindre energi i den normale processer i levende og udføre alle vores gøremål og i fremstilling af produkter brugbare i vores liv , vil vi hurtigt se en forringelse af menneskelige såvel som andre arter på denne planet . Man kan så spørge ? Hvad kan den enkelte gøre ? En simpel ting som at udskifte en pære fra glødelamper til CFL , hvorved energiforbruget med en faktor fire for , at man pære vil helt sikkert begynder den lange opstigning tilbage til et mere uforurenet samfund . Selvfølgelig vil det kræve en " global " indsats og ikke kun den dedikerede indsats af en enkelt nation eller kontinent .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.