hvordan man kan modtage hjælp fra FEMA efter en nødsituation

Federal Emergency Management Agency eller FEMA tilbud katastrofebistand til personer efter en nødsituation er blevet erklæret i deres tilstand og amt . FEMA er ofte i stand til at rumme personer, der har brug for boliger , og give penge til dem, der har behov for reparationer efter en tornado , brand eller oversvømmelse . Hvis du har haft en katastrofe i dit område , er der nogle trin, du kan tage for at få hjælp fra FEMA så hurtigt som muligt
1 .
Støtteberettigelse
til at fastslå retten , skal du gå til Federal Emergency Management Agency ( FEMA ) hjemmeside for at finde ud af, om din tilstand og /eller amt har været sted under en undtagelsestilstand . Hvis din kommune er blevet erklæret en katastrofe eller nødsituation på grund af en brand , oversvømmelse , tornadoer eller andre storme og orkaner , er du sandsynligvis berettiget til FEMA støtte . For at finde ud af, om din tilstand er blevet erklæret en katastrofe , skal du følge Få Disaster Information under Resources under artiklen . Når du er på webstedet , klik på Søg Disaster and Emergency erklæringer .
2 .
Ansøg om bistand
Hvis din tilstand er blevet erklæret en katastrofe , kan du søge om FEMA bistand . Du skal bruge oplysninger som din bank konto og routing nummer , hvor FEMA kan sende nødhjælp penge . Du vil også brug for forsikring oplysninger og en idé af husholdningernes indkomst for at anvende . Du kan ansøge online eller via telefon .

3 .
Tjek din status
Når du har sat i en ansøgning med FEMA til nødhjælp , kan du tjekke din status efter ca 24 timer . Bare gå til DisasterAssistance. gov og klik på Check din status og se om du er blevet godkendt . Du kan også ringe FEMA at se , om du er blevet godkendt til katastrofebistand .
4 .
henvende sig personligt
Hvis du foretrækker at henvende sig personligt kan du finde en Disaster Recovery Center ved at gå til FEMA hjemmeside og ved hjælp af Find en DRC Locator .

gode råd og advarsler • at nå FEMA af telefonopkald :1-800 til 621-FEMA ( 3. 362 )
 • Hvis du hører eller talehæmmede ringe : ( TTY ) 1-800-462-7585

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.