hvordan man kan reducere din risiko for at pådrage sig svineinfluenza eller andre sygdomme

Svineinfluenza er en influenza virus ( SIV ) , som breder sig blandt svin . Selv om det er sjældent, at virus til at overføre fra svin til mennesker , forud for den nylige udbrud , ca 50 tilfælde af svineinfluenza hos mennesker havde været registreret siden 1958 . Den nuværende svineinfluenza udbrud er en ny stamme af denne influenzavirus subtype ( H1N1 ), og det er i stand til at overføre fra menneske til menneske . For mere information om oprindelsen af svineinfluenza besøg Centers for Disease Control og Forebyggelse hjemmeside på www. cdc. gov /swineflu .
Symptomerne på svineinfluenza er som den, en sæsonbestemt influenza influenza -virus , såsom feber , kulderystelser hoste , nysen , ondt i halsen , hovedpine , løbende næse , krop ømhed og træthed .
Følgende forebyggende tip er ikke garanteret at beskytte dig mod svineinfluenza , men de kan reducere din risiko for at pådrage sig denne eller andre sygdomme

Du skal bruge: .
hånd sanitizer


1 .
Vask dine hænder ofte . Vira er generelt spredes via hænder og kan forblive på overflader i op til 12 timer.
2 .

Brug hånd sanitizer . Hold en lille flaske i hånden sanitizer med dig og anvende det til dine hænder efter håndtering af genstande såsom penge , offentlige dørhåndtag osv.
3 .
Undgå at berøre dit ansigt . Fordi virus overføres gennem berøring , holder dine hænder væk fra din næse, mund og ører reducerer risikoen for at pådrage sig en sygdom .
4 .
Undgå kontakt med andre, der er syge . Dette reducerer i høj grad dine chancer for at blive syg .

5 .
Spis rigtigt og motion . Vitamin berigede fødevarer og regelmæssig motion hjælpe med at udvikle et stærkt og sundt immunforsvar . Spis masser af frugt og grøntsager , magert protein og fuldkorn
6
Tag en multivitaminpille . Vitamintilskud give kroppen , hvad det er mangler i fødevarer næringsstoffer , som hjælper til at holde kroppen og immunsystemet stærke og fungerer korrekt . C-vitamin menes at forebygge mod immunsystem mangler , og det menes at være en kur for en almindelig forkølelse . Det ville ikke skade at smide lidt ekstra vitamin C. Kroppen skiller sig af med , hvad det ikke har brug for.
7 .

Må ikke ryge . Hvis du ryger-nu er et godt tidspunkt at overveje at holde op . Rygning svækker immunsystemet og forårsager skader på lunger, hjerte og andre områder af kroppen . Dette gør det vanskeligere for kroppen at bekæmpe off en virus , og navnlig en øvre luftvejsinfektion , såsom influenza .
8 .
Bliv hydreret . Drik mindst halvdelen af din kropsvægt i ounces vand ( f. eks vægt : . 150 £ vand indtag : . 75 ounce ) . Drikke masser af vand hjælper skylle giftstoffer fra kroppen .
9 .
Undgå stress . Stress nedbryder immunsystemet . Hvis dit liv omstændigheder gør det vanskeligt at undgå stressede situationer , så prøv at købe en meditation eller afspænding cd og afsætter tid hver dag for at lytte til det , uforstyrret . Tag dybe indåndinger når du føler dig stresset og /eller gå en hurtig rask gåtur . Fysisk aktivitet er en meget effektiv måde at lindre stress og har mange andre sundhedsmæssige fordele .

10 .
Få ordentlig hvile . Den bedste forebyggende foranstaltning for at tage imod de ordregivende en sygdom af enhver art er at passe godt på sig selv . Dette omfatter at få nok hvile .

gode råd og advarsler


 • Disse forebyggende tips bør praktiseres rutinemæssigt ( som en livsstil ) at fremme et godt helbred og ikke kun i en indsats for at undgå svineinfluenza .
 • Det er vigtigt at holde sig ajour og bruge forebyggende foranstaltninger for at undgå sygdom , men det er lige så vigtigt, at du ikke gå i panik eller bliver paranoid . Frygt er vores værste fjende , og kun får immunsystemet til at svække den stress det forårsager . Bevar roen og passe godt på dig selv . Hvis du har mistanke om , at du har svineinfluenza , søge lægehjælp omgående.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.