hvordan man kan vælge en elektronisk cigaret

Elektroniske cigaretter er stigende i popularitet og er hurtigt ved at blive en effektiv metode til skadesreduktion for rygere , såvel som anvendes som et rygestop værktøj . Selv om de ikke er blevet godkendt af FDA som en sikker rygestop -enhed , dette er en af deres mest populære anvendelser og vælge en e-cig til denne funktion er en stigende tendens .
E-CIGS tilbyder mange fordele i forhold til konventionelle cigaretter herunder reducerede sundhedsrisici , mulighed for omkostningsbesparelser, undgåelse af rygeforbud , fravær af passiv rygning og ingen dvælende røg lugt .
E-CIGS og e-cigarer er designet til at simulere rygning så tæt som muligt , og er temmelig effektiv i at gøre det . Nikotin er leveret af damp snarere end af røg , hvilket er grunden til at bruge disse elektroniske cigaret anordninger er faktisk hedder vaping , snarere end rygning .
Patroner til elektroniske cigaretter er til rådighed i en række forskellige varianter , som kan forbedre vaping erfaring og de fleste e-cig patroner til genopfyldning , hvilket kan føre til besparelser i forhold til traditionelle cigaretter .
Hvis du er interesseret i at skifte til elektroniske cigaretter enten til forskellige ydelser , eller i et forsøg på at stoppe med at ryge , skal du følge disse tips til at finde den ecig der er rigtig for dig .

Du skal : .
En elektronisk cigaret startpakke , eller separate køb af alle dele til at skabe en e-cigaret
.
Yderligere elektroniske cigaret patroner eller en e-cig genopfyldning kit .
.

Ekstraudstyr , såsom en bæretaske specielt konstrueret til elektroniske cigaretter , pincet , en refill sprøjte , ekstra e-cig forstøvere og ekstra elektroniske cigaret dele .
.


1 .
Læs anmeldelser . Elektroniske cigaretter er stadig forholdsvis ny , hvilket betyder, at nogle mærker af e-CIGS stadig har nogle snoninger til at arbejde ud . Der er et par e-rygeren fora på nettet med e-cigaret anmeldelser for at hjælpe dig med at indsnævre e-cig mærker du måske være interesseret i at købe .

2 .
Tjek med forhandleren eller producent for at bekræfte, at e-cig patroner til genopfyldning . Eller, hvis du ikke er interesseret i at genopfylde din egen patroner , find ud af, hvilke patroner er tilgængelige , hvor du bor , eller kan nemt bestilles online .
Husk at hvis du vælger at genopfylde din e-cig patroner , vil du ikke blot spare penge , men du kan købe ryge saft , som ikke indeholder propylenglykol . Mens FDA har godkendt propylenglycol som sikkert for forbrug , har ingen langsigtet undersøgelser er udført-især for at indånde den med en forstøver-så du bliver nødt til at beslutte, om det ikke er risikoen værd . E-CIGS er allerede sikrere alternativer for rygere , men ved at tage dette ekstra skridt og undgå propylenglycol , kan du være i stand til at gøre det endnu mere sikkert .
3 .
Undgå mall kiosker . Den eneste fordel ved at købe dine elektroniske cigaret fra et indkøbscenter kiosk er lette at returnere produktet , hvis det ikke virker . Bortset fra det , kan du forvente at betale tre til fire gange mere for en e-cig fra indkøbscenter , end du ville gøre, hvis du har købt det online .
4 .

Søg efter kuponkoder . Mens du allerede vil spare penge, hvis du køber din e-cigaret online , hvilket sparer mere er altid bedre . Kuponkoder er fælles-og ofte opført i elektronisk cigaret fora-så det er vel værd at den tid til at søge efter kupon koder for mærker , du overvejer .
5 .
Overvej en startpakke . De fleste e-cig forhandlere og producenter tilbyder en elektronisk cigaret startpakke . E-cig startsæt kan spare dig penge og generelt indeholde et eller to e-cig batterier , en forstøver , en batterioplader og patroner .
6 .
Kig efter en garanti . Som nævnt før , e-CIGS er stadig relativt nyt , og det er klart, at fabrikanterne stadig arbejder på at forbedre produktet . Nogle forhandlere og fabrikanter tilbyder garantier op til et år i længden , som du måske ønsker at drage fordel af , da det er ret almindeligt, at e-rygere at have problemer med deres elektroniske cigaretter ved køb .

7 .
købe ekstra dele . Sørg for at du har ekstra forstøvere og patroner ved hånden på alle tidspunkter. Du ved aldrig, når din forstøver kan brænde ud og du ikke ønsker at være uden de dele , du har brug for og være tvunget til at vente på nye dele til at blive sendt , før du kan nyde din e-cig igen .

Tips og advarsler


 • fleste elektroniske cigaret patroner indeholder nikotin , som er forbundet med betydelige sundhedsmæssige risici og kan optages gennem huden . På grund af dette , vær forsigtig, når genopfyldning patroner , overveje at arbejde din vej ned til patroner , der ikke indeholder nikotin , og undgå at røre nikotin -holdige dele af din e-cig .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.