hvordan man op med at ryge i dag og for evigt

Med priserne på rygning gå højere og højere , det tid til at tænke om at holde op . Når du stopper med at ryge , vil du reducere din risiko for helbredet og bliver meget sundere . Rygestop vil også forbedre din families helbred som godt. Du kan bruge to eller flere af en kombination af disse skridt for at stoppe med at ryge . Her er de mest almindelige måder at stoppe med at ryge , plus mange ressourcer på at hjælpe så godt
ryger gør ondt alle

Du skal bruge: . .
Vil til at stoppe rygning
.
Doctor 's Visit .1 .
Beslut dig for en dag, hvor du vil stoppe med at ryge . Lad dine venner og familiemedlemmer vide, at du kommer til at stoppe med at ryge . Hvis de ryger, bede dem om at stoppe med at ryge omkring dig . ( Tilbud for dem at slutte sig til dig i en gruppe rejse for at stoppe med at ryge. )
Undgå hængende omkring mennesker , der ryger så meget som muligt . Undgå andre rygere vil øge dine chancer for at holde op med succes . Hvis en gæst kommer med, hvem der skal ryge , gøre dem gå udenfor og mindst femten meter fra dit hjem.
2 .
Rens fjerner alle spor af rygning og nikotin fra dit hjem med en god foråret rengøring . Rengøre alle væggene , vinduer , døre , og spejle i dit hjem og bil . Læg mærke hvordan din klude eller papirservietter bliver gul , når du rent . Denne gulfarvning er nikotin fra rygning . Vakuum sofaer og stol . Hvis det er muligt rengøre gardiner og sengetøj i hjemmet . Dit hjem vil nu have en frisk og ren udseende og lugt .
Smid alle askebæger , ryger , lightere , og alt andet , der fremmer eller minder dig om rygning .
De næste skridt vil tale om de forskellige måde, at folk bruger til at stoppe rygning . Hvert af disse skridt ville fungere bedre med støtte fra lokale eller online support grupper . Venligst se mange , der er anført i afsnittet Ressourcer .
3 .

Cold Turkey . Dybest set bare op med at ryge . Modstå fristelsen og tilføjelsen og bare op med at ryge . Kold tyrker synes at være den sværeste måde at stoppe med at ryge, men med hjælp og beslutsomhed , kan du stoppe med at ryge . Kold tyrker er den billigste måde at holde op. Med succes op med at ryge med Den Kolde Tyrkiet rute , er en støtte gruppe stærkt foreslået .
4 .
Nikotinplasteret . Nikotin plaster er et plaster , der går på huden . Det giver din krop nikotin hele dagen lang . Pointen her er , at det langsomt gå væk fra nikotin , så du ikke behøver trække sig fra rygning . En stor drage tilbage fra at holde op med Nicotine patch er metode er den mulighed, at din hud med at bryde ud af, hvor nikotin plaster er .
5 .
nikotintyggegummi virker ligesom nikotin plaster . Den nikotin tyggegummi så du langsomt gå ned fra nikotin . Du tygger tyggegummi , når har trang til at ryge . Pointen her er at bruge gummi mindre og mindre , indtil du kan stoppe have trang til at ryge . De kommer gerne , at plasteret i forskellige mængder af nikotin inde i dem .

6 .
Nikotin sugetabletter er ligesom hjørnetand medmindre du sutter på dem i stedet for at tygge på dem . Langsomt du afvænne dig fra nikotin ved at sutte på sugetabletter .
Alle tre af disse skridt , som er nævnt ovenfor , vil i sidste ende føre til viljestyrke . Du er nødt til at stoppe rygning og tvinge dig selv til ikke at have nikotin så meget som muligt .
7 .
Se din læge . Tale med din læge kan hjælpe med at stoppe med at ryge. Der er mange forskellige recepter , der kan hjælpe dig til at stoppe med at ryge. Mange forsikringsselskaber er nu med til at dække udgifterne til recept til stoppe med at ryge . Specielt hvis du har andre sundhedsmæssige forhold.
Min mand , en ryger i tretten år var i stand til nemt at gå væk fra rygning med Champix . Chantix er lavet af Pfizer virksomheden . Pfizer tilbyder en patient bistandsprogram for folk uden recept dækning . Se venligst linket i den ressource sektion for flere oplysninger om patienten bistandsprogrammet .
8 .

hypnose til at stoppe med at ryge. Ifølge mange hjemmesider du holder op med at ryge efter bare en løsrivelse . Du stopper med at ryge , efter at de få adgang til din underbevidsthed . Se mere om denne metode til at stoppe med at ryge i ressource sektionen .
9 .
Der er mange andre metoder, som ikke er beskrevet til at stoppe med at ryge , herunder laserbehandling , urter og akupunktur . Denne metode er mindre almindeligt at stoppe med at ryge .

gode råd og advarsler


 • Stop rygning nu vil øge dit liv linje .
 • Giv ikke op , hvis en metode ikke arbejde prøv en anden . Besøge lægen , hvis nødvendigt , og forklare de problemer, du har .
 • Der er bivirkninger ved alle disse trin , bedes du læse anvisningerne nøje.
 • Bedst til at stoppe med at ryge med hjælp fra din læge .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.