hvordan man skriver en personlig NIH erklæring

For dig at søge en forskerstilling stipendiet med National Institutes of Health ( NIH ) , skal du skrive en personlig erklæring , der ville give bestyrelsen et overblik over din forskning , og hvorfor det er værd at deres tid og organisationens penge . Skrive din personlige erklæring kan virke som en vanskelig opgave, men så længe du har dit formål i tankerne , er det ganske nemt at sætte dem ind i papir . Den personlige opgørelse for NIH ansøgninger om støtte skal indeholde dine mål for at ville udføre sin forskning . Det ville forklare dine personlige motiver for at ville tilskuddet og hvorfor du fortjener bestyrelsens godkendelse . Når skrevet korrekt , kan din personlige opgørelse giver et godt første indtryk af NIH komité, der skal vurdere din ansøgning
1 .
Find ud af , hvad kravene til NIH ansøgninger om støtte er . For eksempel skal forskning forslag med foreløbige oplysninger om undersøgelsen og en tid-line , sammen med udkast til ansøgningsfrister og forstå NIH peer review kriterier ( se Resources ) .
2 .
Identificer dit mål . Afgøre, hvorfor du vil have din ansøgning om tilskud , der skal godkendes , og hvordan din forskning vil gavne dit samfund . Du er nødt til at gøre udvalget forstår dit studie er en betydelig --- at det tjener til at løse et presserende problem . Ansøgning tilskud alle almindeligt bestræbelserne på at forbedre livskvalitet gennem medicinske opdagelser , men du ønsker at lave din egen undersøgelse adskiller sig fra alle de andre i din specifikke område .

3 .
begynde at skrive . Din personlige NIH erklæring skal være i essay form , men det behøver ikke nødvendigvis at fortælle en historie . Ideen er at være lige til det punkt, og forestil dig er simpelthen at svare på et spørgsmål om , hvorfor din ansøgning bør overvejes , og at du gør det i alle detaljer .
4 .
Begynd din erklæring ved at identificere dine vigtigste punkt for at gennemføre den forskning , der kan identificere dine mål for at ville gennemføre denne undersøgelse . Dette vil hjælpe guide dit essay i den rigtige retning .
5 .

Vær specifik , når man diskuterer på baggrund af dit studie . Hvis du baserer dit studie af henstillingerne fra en tidligere undersøgelse , skal du være specifik om , hvad den gamle forskning handlede om , og hvordan det er relateret til dette tilskud. Du er nødt til at supplere din baggrund oplysninger , for eksempel , med præcise data fra den anden undersøgelse .
6 .
Brug den første persons perspektiv . Dette er en personlig NIH erklæring , så du skal bruge " jeg " ikke " forsker " eller " ansøgeren ". Husk, at dette er også en del, hvor du kommer til at sige noget om dig selv og den personlige betydning af støtten . Du ønsker at medtage relevante detaljer, der ikke indgik i ansøgningsskemaerne .
7 .
Rediger dit arbejde . Inden du sender din personlige NIH erklæring , så sørg for at læse korrektur på , hvad du har skrevet mindst to gange . Typografiske og grammatiske fejl kan gøre et dårligt indtryk på udvalgets gennemgang af din ansøgning , så opbevare alle dine dokumenter klar over disse problemer .

gode råd og advarsler


 • Det ville være dejligt, hvis du kunne optage konkrete eksempler i dit liv , som yderligere vil forklare betydningen af undersøgelsen. Start din personlige redegørelse med en opsigtsvækkende bly . Husk dette stykke dokument formodes at blive læst , så sørg for, at du holder læseren interesseret .
 • Selv om det er godt til at lyde som om du ved hvad du gør , bør du ikke bombardere din personlige erklæring med alt for mange tekniske termer. Sandt nok, de mennesker gennemgang af din ansøgning vil sandsynligvis forstå , hvad du skrev om , men der er ingen grund for dig at være for tung på ordet anvendelse . Forblive tro mod historien-især hvis du skriver fra personlig erfaring . Dette er en professionel tilskud , og du skal være så ligetil og realistiske som muligt .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.