metoder til bortskaffelse af affald

Bortskaffelse af affald er et stigende problem i hele verden og er direkte forbundet til den industrielle udvikling og befolkningstilvæksten . Siden begyndelsen af nyere tid , har bortskaffelsen af affald været et vigtigt anliggende for enkeltpersoner og samfund embedsmænd . Selv om der har været de seneste fremskridt inden for affaldsbortskaffelse , er det stadig en samlet offentlig sikkerhed og miljø sundhed spørgsmål, som lande i hele verden fortsætter med at behandle

Du skal bruge: .
Grundlæggende kendskab til god klinisk praksis

forebyggelse og reduktion


Den bedste metode til håndtering af affald er forebyggelse og reduktion , som kan opnås på flere måder som genbrug og gøre brug af brugte genstande .

Energi Recovery


Energiudnyttelse er en lovende form for bortskaffelse af affald. Det virker ved genvinding nogle former for affald til brændstof kilde til opvarmning , madlavning og drive turbiner .

Biologisk Oparbejdning


Biologiske oparbejdning metoder såsom kompostering kan bruges til organisk affald som mad , papir og plantemateriale .

Sanitære Losseplads


Sanitære deponering er tæt , men kan opleve en masse vækst og kræver arbejdskraft at vedligeholde.

Forbrænding

I Japan , forbrænding er populær på grund af den minimale jord til rådighed for bortskaffelse , men Der er en vis bekymring om frigivelsen af mikro-forurenende stoffer som dioxiner fra forbrændingsanlæg stakke .

Ocean Dumping

Controversy omgiver havet dumping som en bortskaffelse af affald metode . Selv om affald kan give næring til nogle hav liv , er det en udbredt opfattelse , at de skadelige virkninger vil opveje eventuelle fordele .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.