negative virkninger af nicoderm CQ

Nicoderm CQ er en medicin, som anvendes til at erstatte den nikotin i tobak med nikotin i en patch . Det er den nikotin i tobak , der skaber en afhængighed af sådanne produkter som cigaretter . Den nikotin i plaster optages gennem huden . Nicoderm CQ er en vigtig allieret i kampen for at stoppe ved hjælp tobaksvarer , men det har nogle negative virkninger

almindelige bivirkninger


Unormale drømme , hovedpine , mild svimmelhed og milde rødme , kløe og /eller brændende på det sted , hvor plastret er placeret , er en negativ virkning af Nicoderm CQ . Check med din læge , hvis disse symptomer begynder at være en plage .

Advarsler


Du må ikke ryge eller bruge nogen tobaksvarer , mens du bruger Nicoderm CQ . Den nikotin , der er indeholdt i plasteret stadig absorberes ind i huden , selv efter flere timers plastret blive fjernet . Aldrig barbere det område, hvor plastret skal placeres på, og ikke bære mere end et plaster ad gangen .

kardiovaskulære virkninger


Øget hjertefrekvens og blodtryk er blevet indberettet af brugere af Nicoderm CQ . Nikotin hos patienter med koronararteriesygdom kan forårsage koronar vasokonstriktion .

Skin


Selvom nogle effekter omfatter kløe og endda lokale erytem under plastret i så mange som halvdelen af behandlede patienter , vil dette fører sjældent til seponering af nikotin plaster .

alvorlige reaktioner

En af følgende symptomer bør indberettes straks til en læge : udslæt , nældefeber , vejrtrækningsbesvær , trykken i brystet , hævelse i munden , læber , tunge og ansigt , sløret syn , uregelmæssig hjerterytme og opkastning .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.