peberspray effekt på dit helbred

Peberspray formelle navn er oleoresin Capsicum , en kemisk forbindelse lavet af peberfrugt , en aromagivende bestanddel af chili peber . Det bruges også i fødevarer . Sprayen er betragtes som ikke -dødelige , men en i omkring 600 sager, der involverer politiet at bruge det på en person førte til en fatalt . Imidlertid har de nøjagtige årsager til disse dødsfald ikke bestemmes , og kun resulterede efter udsættelse

Dokumenteret Dødsfald


American Civil Liberties Union rapporteret der er 27 dokumenterede tilfælde siden 1993 af enkeltpersoner at dø efter eksponering for peberspray af politiet , selv om Los Angeles Times oplyser, at antallet kan være så højt som 61 .

Effekter


Den inflammatoriske karakter af peber spray forårsager vejrtrækningsproblemer , hoste , løbende næse og ufrivillige lukning af øjnene .

længde Effects


Den fulde effekt af en spray i ansigtet kan vare op til 45 minutter, og det kan ikke vaskes væk med vand .

Ingen Lingering Harm


Nogle medicinske undersøgelser har konstateret, at en en-gang eksponering hændelse har ingen negative sundhedsmæssige effekter , og eksponering for øjnene er ingen langsigtede virkninger på vision .

A Caveat

Den amerikanske hær har gennemført en undersøgelse fra 1993 , der fandt , at peberspray vil kunne skabe " kræftfremkaldende effekter " og " hjerte-kar og lunge toksicitet . "

Yderligere betingelser

Mennesker , der lider af astma , der har taget narkotika , eller som var fysisk fastholdes af politiet og havde deres vejrtrækning var nedsat have en højere risiko for død , hvis der kommer i kontakt med peberspray .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.