typer af piber

Piber er værktøjer , der er blevet brugt af rygerne i mange århundreder. Mens de design af forskellige typer af rør kan variere betydeligt , består de fleste rør af en stilk , mundstykke og en skål , som er der, hvor tobakken er placeret . Der er mange typer af piber , hvoraf nogle er behandlet nedenfor

Du skal bruge: .
Rengør glas
PH teststrimler .

Briar Pipes


De fleste moderne piber er lavet af Briar . Briar træ er modstandsdygtig over for brand og kan absorbere fugt .

Merskum Rør


Merskum er en hvid mineralsk findes især i det centrale Tyrkiet . Plasticitet merskum giver rørene lavet af dette medie til at blive hugget ind dekorative former og figurer . Merskum piber var populære indtil det nittende århundrede, hvor Briar træ blev valgt rørmateriale .

lerrør


Ler rør er lavet af en meget fin hvid ler , der er blevet slået , håndrullede , støbt og brændt . Lerrør brænde " hot " i forhold til andre typer af piber , og mange rør-ryger begyndere kan finde dem vanskelige at anvende .

Calabash Rør


Calabash rør er lavet af kalabas græskar og har typisk porcelæn eller merskum skåle indeni . Calabash rør er arbejdskrævende at producere og har tendens til at være langt dyrere end andre typer af piber .

majskolbe Rør

majskolbe rør er lavet af majskolber , der er blevet tørret i to år og derefter udhulede til laver en skål for tobak . Rørene er derefter lakeret eller lakeret på ydersiden . Majskolbe rør anses generelt for at være billigt og uelegant .

Hookah Rør

Hookah rør opstod i mellemøstlige kulturer , hvor de blev brugt til at ryge en kombination af tobak og honning eller melasse . Hookah rør vandrør , at afkøling af tobaksrøg ved filtrere det gennem et kammer fyldt med vand .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.