hvordan man kan meditere i en stressende miljø

Alle får i disse stressede situationer , der kræver et par øjeblikke af pusterum . Selv om skridt til at meditere i en stressende omstændigheder kan synes let at lære , det tager en masse koncentration at beherske og få det fulde udbytte af meditationen . Øv åndedrætsøvelser i ikke-stressede steder , også så du virkelig kan komme i kontakt med din indre fred . Læs videre for at lære mere

Hvordan man mediterer på en stressende miljø


1 .
Sid behageligt og og luk øjnene . Prøv at udvælge enkelte støj og lytte til hver af dem . Husk at lyde er bare vibrationer sker omkring dig . Virkelig lytter til lyden . Koncentrer dig om toner og tømmer .
2 .
Mens du gør Trin 1 , skal du sørge for dine skuldre er bløde og løse . Føl din rygsøjle rette , men dine muskler afslappet . Ånde gnidningsløst gennem næsen og ånde ud gennem munden ( eller næse for visse yoga vejrtrækning ) . Gør det ånde så glat som muligt . Aldrig holde vejret på indånder eller udånder .

3 .
Accepter lyden . Ved dette punkt du har identificeret og koncentrerede sig om støj og kaos omkring dig . Nu skal du nødt til at acceptere , at det ikke sker væk . Alligevel kan du håndtere det og sameksistere med det .
4 .
Hvis du stadig ikke er i en meditativ tilstand , gå tilbage til at lytte og acceptere lyden , mens du arbejder på din vejrtrækning . Dette kræver øvelse . Må ikke bekymre dig , hvis du ikke føler dig rolig lige med det samme .

gode råd og advarsler • Hvis du har en MP3 -afspiller , stock det med nogle stress reduktion musik . Lytter til noget beroligende før åndedrætsøvelser vil maksimere fordelen .
 • Hvis din har svært afslappende en bestemt muskel gruppe , så prøv at stramme bare, at muskel -og derefter afslappende det . Må ikke bekymre dig ; ! det tager praksis

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.