hvordan man kan skabe et positivt miljø

Skabe et positivt miljø er et spørgsmål om viljestyrke og beslutsomhed . Det er så meget lettere at være negativ , end det er at være positiv . Hvor mange gange om dagen bruger du befinder dig i en samtale med venner eller kolleger , hvor emnet bliver til den høje pris på gas , kan ikke lide af præsidenten eller den dårlige tilstand i økonomien ? Som mennesker , har vi tendens til at have en naturlig tilbøjelighed mod det negative , frygter det værste og klage . At skabe et positivt miljø kan være et stort arbejde , men det er indsatsen værd , og det starter med den enkelte .
1 .
Tag et kig på dig selv og din holdning . Føler du dig positivt om dig selv , hvor du er i livet , din karriere og din familie ? Tag dig tid til at fokusere på de positive ting i dit liv . Tag dig tid til at give tak for de gode ting, du har , gode mennesker i dit liv og et godt helbred , hvis du har det . Uanset hvad det er , tager tid til at være taknemmelig for det . Skriver disse ting ned på en daglig basis kan hjælpe dig med at holde perspektiv på dit liv , især når tingene ikke går godt .
2 .
Tag et kig på de forskellige miljøer, man bevæger sig i : dit hjem , din tjenestested , venners og families huse . Spørg dig selv om disse miljøer er positiv, negativ eller neutral . Hvorfor eller hvorfor ikke ? Hvad kan du gøre for at gøre dem mere så ?

3 .
I dit hjem , kan du være i stand til at se på flere områder , der vil hjælpe dine omgivelser at være mere positiv . Dette kan være på en fysisk såvel som mentale plan . Forår rengøring , fjernelse af rod , tilføjer stueplanter og brændende stearinlys er alle forskellige måder , du kan gøre din fysiske miljø mere positive og stimulere dine sanser .
4 .
Du kan også tænke på hvad du så når du er hjemme . Har du bruger en masse tid foran tv, især nyhederne ? Dette kan bidrage til en negativ holdning eller følelse af sløvhed . Erstat denne gang med kvalitet tid med familie eller venner , journalisering , selvrefleksion eller motion . Bruger mere tid på positive aktiviteter vil hjælpe dig føle malm positivt om dit miljø og hjem .
5 .

fleste voksne tilbringer mere tid på arbejdet end derhjemme . Kan dog arbejdsmiljø sætter stress , bekymring og en generel følelse af ubehag . Vurd¨¦r dit arbejdsmiljø . Er er negativ eller positiv eller et sted i mellem ? Der er en masse ting du kan gøre for fysisk forbedre dit miljø . Bring familiebilleder , stueplanter eller andre dekoration til dit kontor . Hvis du kan , spille afslappende musik på dit skrivebord , så længe du ikke forstyrrer medarbejdere .
6 .
Minimer den tid, klager eller sladder på arbejdspladsen med kolleger . Aktiviteter synes godt om dette kun skabe negativitet . Fokuser din tid på at være produktive som muligt i løbet af timer, du er på arbejde . Pauser og frokost i løbet af dagen som du har brug for . Mange mennesker arbejder gennem frokost og pauser på forkant med arbejde projekter . Men sandheden er, det kan gøre dig mere stresset , træt og uproduktive , hvis du ikke tage pauser i løbet af dagen .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.