hvordan man kan overvinde vinterens blahs

Irritabilitet, letargi og carb cravings-det kan være svært at klare den vinteren blahs , at følelsen af træghed og crankiness mange mennesker oplever i løbet af vintermånederne . Trods frostgrader og korte dage , kan de syge tage skridt til at løfte sig ud af den sæsonbetingede stagnation og nyde vinteren . Den blahs bør ikke forveksles med Seasonal Affective Disorder ( SAD ) , en form for depression , der optræder normalt i løbet af efteråret og vinteren og kan behandles med anti-depressiva og lysterapi .
1 .
Indstil din alarm til at vågne op tidligere . Psykologer mener, at dit humør kan blive påvirket af , hvor meget dagslys , du modtager, . så vågner tidligere vil øge lyset i dit liv og potentielt øge dit humør .
2
Tag en tur hver dag , nyde udendørs sport eller ramte gym et par gange om ugen . Så fristende som det er at ligge i dvale om vinteren , regelmæssig motion og frisk luft vil pep dig op .

3 .
Find sammen med venner , selv for en afslappet middag eller hurtig bid ved frokosttid . At være selskabelig reducerer følelser af isolation om vinteren .
4 .
Deltag i en klasse eller frivillig på en lokal organisation . Meningsfuldt arbejde eller studere vil holde dit sind arbejder på topform , selv når vejret giver dig lyst til at zone ud foran tv'et .
5 .

Tag en ferie til et varmt klima . Hvis du har råd til en tropisk oase , go for it ! En ændring af natur og vejr kan give dig nyt syn på livet .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.