hvordan man kan tage sig af din egen følelsesmæssige trivsel

Omstændigheder kan føre til en fortsat stress og familier undertiden finde sig lever i en tilstand af krise . For eksempel kan en ægtefælle lide Post Traumatisk Stress eller andre psykiske eller følelsesmæssige sygdom . Ofte den anden ægtefælle eller et andet familiemedlem vil påtage sig yderligere ansvar for at sikre, at hele familiens trivsel . Ofte viceværten ægtefælle bliver isoleret og bærer den ekstra byrde alene uden støtte . Ofte glemmer deres egne følelsesmæssige trivsel , fordi de mener, at de er forpligtet til at ignorere deres egne behov . Undertiden syge familiemedlem mangler evnen til at genkende andres behov .
Denne artikel giver gode råd baseret på personlige erfaringer til at hjælpe andre , der befinder sig i denne situation . Følgende trin beskæftige sig med ting at holde øje med , og hvordan tilgang stressfaktorer du kan støde på

Du skal bruge: .
Support
Viden .
Selvværd .1 .
Lad ikke skyld fortære dig , fordi et nært familiemedlem lider psykisk sygdom . Det er ikke din skyld du ikke kan løse alt . Skyld fører til at tage på unødvendige og urimelige byrder .
2 .
Må ikke skubber dine egne aktiviteter eller interesser . Undertiden syge familiemedlem vil synes du skal aldrig gøre noget uden dem eller lade dem gøre noget uden dem . På den anden side , kan de presse dig til at blive deres erstatning for aktiviteter, som de nægter eller ikke kan gøre sig selv-nogle omfatter skole funktioner , telefonere , skrive breve , betale regninger , besøge familie, shopping , kørsel , og arbejder på at forbedre deres liv-ikke nødvendigvis din eller børnenes .
3 .

Lad ikke din elskede at manipulere dig med skyld , frygt , eller søde snakke at få, hvad de ønsker eller at placere skyld fra deres dårlige opførsel på dig .

4 .
ikke tolerere misbrug verbalt eller fysisk deres sygdom er ingen undskyldning for dårlig opførsel .
5 .
Lær at sige nej og ikke give dem mulighed for at få dig til at føle som om du ikke bliver loyale eller at du er ligeglad , når du siger nej.

6 .
Giv ikke dine venner eller slægtninge , fordi de føler du skal . Du har brug for støtte for at hjælpe dig bære den ekstra byrder og til at lindre stress . Ikke tillader dig selv og familien for at blive isoleret fra det sociale samspil med andre .

gode råd og advarsler


 • Søg efter internet -kilder , der tilbyder professionel rådgivning om hvordan man skal håndtere stress og leve med psykisk syge familiemedlemmer; ikke føler skyld, at du kan få brug for at søge støtte til sig selv . Tag dig tid til at forske i sygdommen , du har med at gøre og forskning kilder for at hjælpe dig med at håndtere den ekstra stress .
 • Langvarig stress kan være farligt for din mentale og fysiske sundhed .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.