diphenhydramin for angst

Diphenhydramin er det generiske navn for en antihistamin medicin , der arbejder for at lindre allergiske reaktioner , søvnløshed og køresyge . Denne medicin er ikke officielt angivet, eller godkendt til behandling af angst , men det kan anbefales af en læge til dette formål på grund af dets sederende virkninger

Du skal bruge: .
Praksis
Indsats .
Trial and error .
Open Mind .
Konsistens .

Betydning


Brug diphenhydramin for angst kan anses for let tilgængelighed , bivirkningsprofil og lave omkostninger . Diphenhydramin købes over -the-counter og adskiller sig fra mange andre anti-angst medicin , idet det ikke er en narkotisk .

Funktion


Blokering af virkningerne af histamin naturligt forekommende i kroppen er den funktion af diphenhydramin . Dette vil igen , undertrykker allergiske reaktioner såsom nysen , kløe , udslæt eller våde øjne . En sekundær effekt af diphenhydramin er søvnighed , som hjælper en person slappe

Identifikation


Find diphenhydramin er enkel . mærkenavn produkter såsom Benadryl , Sominex , Unisom , Theraflu og Triaminic er medicin , der indeholder denne ingrediens . De fleste apoteker , dagligvarebutikker og andre detailkæder bære diphenhydramin produkter .

funktioner


Under diphenhydramin kan forårsage døsighed , mundtørhed , forvirring , svimmelhed eller vandladningsbesvær . Denne medicin lindrer allergi symptomer , køresyge , søvnløshed og kan hjælpe med symptomer på Parkinsons sygdom .

Forebyggelse /Solution

Talking med en læge vil afgøre, om ikke denne medicin bør anvendes til angst . Læger kan anbefale diphenhydramin til behandling af angst , især hos børn , ældre eller mennesker med en historie om afhængighed .

Advarsler

opleve øget angst , irritabilitet eller uro er mulig i nogle individer . Overvågning reaktioner på denne medicin og taler med en læge om dem er nødvendig , når du forsøger at behandle angst .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.