hvordan man kan overvinde søvnløshed og sov godt jævnligt

Vende og dreje , når du har brug for at kunne sove er ikke sjovt overhovedet . Søvnløshed er særligt hårdt den næste dag, hvor du har lyst til en zombie , og kan ikke udføre simple opgaver , som du normalt er i stand til at gøre med en god nats søvn .
tager sovepiller på en regelmæssig basis er ikke en mulighed . Det er for nemt at få hooked på dem . Men hvad er en person til at gøre for at få en god nats søvn ?
Her er nogle forslag , der skal være en hjælp til den, der kæmper for at få en god nats søvn .

Du skal bruge:
Practice
. Indsats .
Trial and error .
Open Mind .

Konsistens .


1 .
forstå din krop
Et meget vigtigt stykke information, du behøver at vide om dig selv er , hvor meget søvn gør kroppen kræver i For at fungere optimalt ?
Begynd at holde luftvejene af , hvor mange timer du sover . Invester i en billig notesbog til at bruge som din søvn journal . Skriv dine resultater ned , så de korrekt vurdere , hvad din krop har brug for . Gør dette til to uger.
Så snart du vågner op hver morgen , skrive ned, hvor mange timers søvn , du fik den nat . Samme aften , lige inden du går i seng , skrive en sætning om, hvordan du følte i løbet af dagen . Følte du dig energisk ? Træg ? Alert ? Træt ?
Efter omkring 10 dage at skrive i din søvn tidsskrift , bør du begynde at få et klart billede af, hvor meget søvn du har brug for at føle dit bedste.
2 .


SET en rutine og holde det
Når du har bestemt antal timer din krop kræver for søvn hver nat , overveje, hvad tid du bliver nødt til at gå i seng om aftenen , og hvad tid du behøver for at komme op i morgen for at give dig selv disse timer .
Selv hvis du ikke sove godt om natten før , stadig stå op på din forudbestemte morgenstund for at holde med den rutinemæssige . Glem ikke at også give tid nok til at bade /bruser , en tendens til at andre personlige toiletartikler , har en stille tid , og spise morgenmad før virksomhedssammenslutningen af din dag begynder .
Hvis du er lykkedes at finde den rette mængde søvn og er på et kast med med din tidsplan , holde din tidsplan i weekenden så godt.
3 .

BEGIN afvikling tidligt på aftenen
Slap før din sengetid . Omkring 30 minutter før klatring i
seng , tænde nogle lys fra for at lade dit sind vide, at det er tid til at begynde at bremse en smule. Invester i en lysdæmper og dæmp lyset til at hjælpe dig begynde at slappe af .
Spil blød musik , hvis du er i stand . Tage et bad , engagere sig i sex , læse , har et glas mælk , eller peanut butter og kiks , før han gik for natten . Gør hvad det er , at afslapper dig , når du forbereder en aften hopful søvn !
4 .
stadig ikke sover godt ?
Hvis du, efter at overholde denne tidsplan for to uge , er du stadig ikke sover godt på en regelmæssig basis , så prøv en det næste taktik for et par nætter .
Først og fremmest , skal du ikke blive vred , hvis du ikke kan sove ! Dette vil kun tjene til at få dig ophidset og mere vågen end nogensinde .
stedet komme ud af sengen og se tv eller afhente en bog og prøve at læse .
Men denne gang indstille alarmen en time tidligere end normalt ! Det vil være yderst vanskeligt at komme op næste morgen , men det er vigtigt at hård det ud !
Du skal være undtagelsesvis træt om aftenen efter at få op en time tidligere , og forhåbentlig vil finde sovende lettere . Nu indstille din alarm 30 minutter tidligere , end du normalt får op . ( Jeg hører støn , men prøv at tænke på dette som en Sleep Training Boot Camp . )
Den næste nat , indstille alarmen kun 15 minutter tidligere . Fortsætte med at indstille alarmen 15 minutter tidligt , indtil du er endelig i stand til at sove igennem om natten .
Sweet Dreams !

gode råd og advarsler


 • Indstil ud det tøj , du vil bære den næste dag om aftenen før . (Hvis du har små børn , sat deres tøj ud så godt )
 • Det kan være fristende at tage en lur i løbet af dagen , især hvis du ikke har sovet godt . Tag ikke at lur ! Du sigter efter en regelmæssig natten søvn mønster med en rutine , der passer til dine personlige behov .
 • Må ikke udøve sent på aftenen .
 • Må ikke komme ind i et argument , før du går i seng .
 • Må ikke spise noget sødt , fedtet eller tung sent på natten.

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.