hvordan man kan undgå at blive deprimeret

Depression kan gøre det svært at deltage i livet , og det kan lever af sig selv . Jo mere vi bukke under for det og begynde at undgå fornøjelige aktiviteter og ikke tage sig af os selv , jo mere føler vi deprimerede , fordi vores liv mangler positive oplevelser . Selvfølgelig er det helt normalt at føle sig deprimeret til tider . Vi alle gå gennem situationer i livet , der er følelsesmæssigt ødelæggende . Men hvis vi befinder os deprimeret på regelmæssig basis , selv når der ikke er noget særligt at skulle udløse disse følelser , så vi kan have et problem med depression . Dette er især tilfældet, hvis depressionen er forstyrrer vores vigtige liv aktiviteter . Depression kan behandles af læger . Men hvis du har et mønster af depression , så er der også ting, du kan og bør gøre for at hjælpe med at undgå det i første omgang
1 .
Undgå depression ved at blive optaget . En masse af depression er blevet fodret af negative selv-snak . Der for meget spildtid til at dvæle ved problemer og negative ting i livet kan brødføde depression . Men , at have travlt , holder os fokuseret på andre ting . Det kan også øge disse positive erfaringer i livet , de små succeser , der gør os godt om os selv .
2 .
lægge planer for fremtiden . Usikkerhed eller ej følelse i kontrol af resultaterne i vores liv kan fodre følelser af depression . Uanset hvor slemt det står til, lave en plan for fremtiden . Vide, at positive sted, hvor du er på vej i livet og vide, hvordan man når dertil . Bare at planen vil få dig til at føle sig mere i kontrol og hjælpe dig med at undgå depression .

3 .
Undgå mennesker, der er deprimerede eller alt for negative , eller som er en kilde til angst for dig . Hvis du har et reelt problem med depression , så kan disse følelser af depression let udløses , og folk, der er alt for negative , kan dræne positivitet lige ud af dig og udløse disse følelser . Undgå, at folk , eller situationer , der kan udløser for din depression .
4 .
Tilbring tid i beroligende aktiviteter , der gør du føler dig godt . Motion er en stor aktivitet , fordi den kan frigive endorfiner , der naturligt gør os føler sig godt . Kunst eller sang eller en række andre aktiviteter kan også indgå disse positive følelser og hjælp til at undgå depression . Find en aktivitet, som du virkelig gerne , noget , og forsøge at gøre det mindst en gang eller to gange om ugen .
5 .

Brug teknikker til at slappe af og slippe af med nogen vrede eller frustration . Journal kan hjælpe med at få følelsen af frustration ud . Dyb vejrtrækning øvelser kan også hjælpe .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.