hvordan man vælger en mental sundhed rådgiver eller terapeut

Valg af den rådgiver, som er det rigtige for dig kan være en skræmmende opgave . Der er så mange slags behandlinger . Inden for hver gren af terapi , er hver praktiserende unikke i deres kombination af erfaring , uddannelse , personlighed , værdier og kompetence . Du ønsker ikke at spilde din tid og penge med de forkerte terapeuten . De følgende trin vil hjælpe dig med at finde en effektiv rådgiver

Du skal bruge: .
Oplysninger om din rådgiver


1
Undersøg, om rådgiveren er licenseret som . en mental sundhed rådgiver . Licensen betyder , at rådgiveren har bestået din tilstand 's licens krav med hensyn til uddannelse , undersøgelser og overvåget rådgivning erfaring .
Hvis rådgiveren ikke er godkendt , stille spørgsmål om deres uddannelse og erfaring . Nogle rådgivere , såsom præster eller livet trænere , måske ikke licens , men de kunne give den hjælp du har brug for .

2 .
Overvej praktiske spørgsmål .
Hvis du planlægger at bruge sygesikring , bekræfter , at terapeuten er en del af din plan . Finde ud af antallet af sessioner , der er omfattet .
Sørg for, at vejlederen vil planlægge møder på tidspunkter , der passer til dig .
Vejlederen skal være villig til at besvare dine grundlæggende spørgsmål , før din første session .

3 .
Vælg en rådgiver, som er åben for spørgsmål om rådgivning proces . Hvis du ikke er tryg under en rådgivning session , kan det betyde , at vejlederen ikke er det rigtige for dig . Men en god rådgiver vil besvare dine spørgsmål for at hjælpe dig med at fastslå kilden til din ubehag . Det er normalt at føle sig utilpas med nogle spørgsmål , som er rejst i rådgivning .
4 .

Vurdér , hvordan du føler efter en session . Har du flere håb ? Har du tillid til rådgiver til at hjælpe dig ? Føler du dig forstået ? Er dit forhold af gensidig respekt ?
Realiseringen af et godt valg med hensyn til din rådgiver , vil være et skridt på vej til et bedre liv .

gode råd og advarsler


 • Tillykke til at opsøge hjælp ! , Der viser mod og visdom . En uddannet professionel vil kunne se dine problemer objektivt og hjælpe dig med at forbedre dit liv tilfredshed .
 • Husk , at din terapeut er kun et menneske . Må ikke forvente fuldkommenhed .

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.