hvad er rådgivning & Consulting psykologi ?

Rådgivning og rådgivning psykologi omfatter en række forskellige psykologiske ydelser , men kan generelt defineres som studiet af personlig forandring og livet forvaltning på områder som karriere og relationer

Typer


Rådgivning og høre psykologer kan arbejde med enkeltpersoner, par, en hel familie eller andre små gruppe , eller en hel virksomhed . Sammen med at hjælpe folk beskæftiger sig med hverdagens problemer . de hjælpeorganisationer i forbindelse med behandlingen forvaltningsspørgsmål og evaluering arbejdsplads strategier

Uddannelse


Et rådgivning og rådgivning psykolog undersøgelser i fem til seks år for at opnå en vis grad. De fleste studerende skal også gennemføre mindst et års praktik før modtagelsen af en doktorgrad .

Betydning


Rådgivning og høre psykologi beskæftiger sig med patienter, som er berørt af forholdsvis mild psykopatologi lidelser , såsom angst eller depression . Til sammenligning arbejder kliniske psykologer med patienter , der er diagnosticeret med alvorlige psykiske lidelser som bipolar eller skizofreni .

Beskæftigelse


Mest rådgivning og rådgivning psykologer arbejde i skoler , psykisk syge faciliteter eller private virksomheder .

Cost

Afhængig af hvilken type pleje , kan prisen for en rådgivning og rådgivning psykolog varierer fra et gennemsnit på $ 90 til $ 250 i timen , som i 2010 .


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.