hvordan man kan få reel resultater fra en til at gøre listen

Udføre punkter på en til at gøre listen ( ny )

Du skal bruge: .
Pen
. Spiral Notebook


1

vende tilbage til udgangspunktet : Prøv at holde en spiral notat bog derhjemme og frit skrive, hvad du behøver for at få gjort . I løbet af dagen , anføre eventuelle nye opgaver eller ideer , og senere overføre dem til den bærbare pc . Et fortættet liste organiseret elementer med , som du ikke har været produktiv inducerer angst . Men en notesbog med mere udvidet eller personlige notater har en anti-stress , rensende virkning ; Det er venlige mod nogen enkelt metode organisation.
to .
Som du beslutter , hvilke opgaver , du måtte ønske at håndtere hver dag , tage den bærbare med dig , eller skrive ned på en fuld størrelse stykke papir hvad du kan forsøge i løbet af løbet af dagen . At skrive disse midlertidige noter på en enhed er et acceptabelt alternativ , hvis du bevarer bevidstheden om, at disse kun er uformel påmindelser for dig at reference , og ikke en liste over de opgaver, du er tildeler sig selv at udfylde , eller i en anden ord , ikke en formel til at gøre listen.
3 .
Når du skriver om opgaver , angiver årsagerne til , eller fordele af , er afsluttet. For eksempel , " Get frisure, " er en begivenhedsløs akkord , mens "få klippet at se godt ud før dato , " er en psykologisk incitament , en påmindelse om noget positivt , således at motivere dig til at deltage i starten arbejde hen imod sin færdiggørelse .

4 .
Hvis du ser en vare længe nok til, at synet af det er kun tjener som en generende påmindelse om, at det ser ud til at aldrig vise fremskridt på tværs det ud i din notesbog , Og dens tilstedeværelse er kun tjener til at reducere din motivation . Når du forventer du kan arbejde på det snart , tilføjer den tilbage på listen , i stedet for at reducere din entusiasme , vil det give mulighed for en frisk start , en bogstavelig omskrivning af et nyt script . Af samme grund , der passerer jævnligt ud langvarige produkter og fysisk omskrivning dem, kan også reducere stress incompletion og omdirigere tanker frustration i re-engagement.

gode råd og advarsler


 • Seeing din frisk skrevet håndskrift i størrelsen og understregning af dine valg kan være en mere indbydende påmindelse til dig end en generisk indtastet prioritet .
 • Re-skrivning , snarere end re-visning , kan de endnu ikke afsluttede opgaven tjene til at skabe en stadig mere friskere tankegang .
 • Hvis du har arbejdet hen imod en bestemt opgave er afsluttet , såsom forlader en voicemail , så prøv at skrive denne ned i notesbogen det vil minde dig om, at du har arbejdet et skridt videre i retning af afslutningen .
 • Hånd skriftligt vil mere aktivt fremme positive følelser af fysisk og mentalt at tage ansvaret for at arbejde på de opgaver
 • Brug notesbog som en slags dagbog tilpassede ikke mod en stiv struktur, men snarere din egen komfort . For eksempel kan du skrive i afsnit kronologisk , eller i prioriteret rækkefølge , eller måske holde en side i front for dem, der er af særlig interesse . Yderligere kan du vælge hvad du ønsker med fuldførte emner , uanset om det er en tilstødende pænt hak , eller rippe ud hele siden Skrivning i din egen frisk skrevet håndskrift giver også mulighed for at tilpasse størrelsen og understregning .
 • I alle , er du ikke længere notering og præ-klassificering opgaver , som kun har fremlagt stigende frustration . Den ikke at gøre listen giver mulighed for organisationen . dog sin proces påberåber følelser af produktivitet , og entusiasme , der fører til realisering

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.