hvordan man kan hjælpe panikanfald om natten

En pludselig følelse af frygt og angst kaldes en panik angreb . Kvalme, svimmelhed og åndenød er de vigtigste kendetegn . En person , der oplever en panik angreb kan føle en følelse af at blive skør , og de kan føle, at de er ved at dø . Panikanfald kan behandles på flere måder. Normalt lægerne behandler panik angreb via kognitiv adfærdsterapi eller medicin .
Lægerne kan ordinere anti-angst medicin eller antidepressiva til patienterne for at beskæftige sig med panikanfald . For flere uger , bør man tage antidepressiva for at se deres effekt . Under et panikanfald , kan man tage anti-angst medicin som benzodiazepiner . En person kan slippe af med symptomerne hurtigt, som de er meget hurtigt virkende . Dog kan afhængighed og abstinenser for nogle mennesker , hvis de tager angstdæmpende medicin i mere end
1 .
Erkend, at du er vågen på grund af en angreb, og ikke på grund af nogle andre grunde . Fordi forvirrende du tankerne under , at der under vil øge angreb . Så realisere panikanfald om natten, snart , så du kan bekæmpe dem effektivt .
2 .
Må ikke komme ud af sengen samme, når du vågner op fra søvn på grund af en angreb . Denne bevægelse af kroppen kan føre til andre forhold, som vil forværre dit angreb . Så roligt i sengen .

3 .
Efter neutralisering angrebet ved at følge ovenstående to trin , skal du starte et positivt skridt til at bekæmpe angreb. Prøv at have en dyb indånding , som vil opdatere din krop . Gør det mindst ti gange , hvorefter du kan føle , at sværhedsgraden af angrebet er at reducere .
4 .
Ovenstående trin vil hjælpe dig fra at komme ud af panik tilstand . Men til en overnatning ude fra disse angreb om natten , gør motion regelmæssigt . Udøver vil holde dig sund og stærk , at du kan holde sig væk fra disse angreb i nat .
5 .

Undgå koffein og alkohol , som vil svække din krop til et sådant niveau , at du vil lide disse angreb regelmæssigt . Så holde sig væk fra koffein og alkohol så meget som muligt . Må ikke se fjernsyn , før du sover . Dette vil være en belastning dine øjne og kan forårsage hovedpine , hvilket igen kan føre til et angreb . Så slappe af dit sind , før de går på vågeblus .

gode råd og advarsler


 • Slap
 • Brug Coping Udtalelser
 • Stop negativ tænkning
 • Accepter dine følelser

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.