hvordan man praksis tonglen meditation

Tonglen er en tibetansk buddhistisk metode til meditation , som hjælper til at lindre vores negative følelser og tilføje positive energi til universet . Det er i modstrid med mere typiske form for meditation , hvori du opfordres til at indånde den positive energi i universet og udånder dine negative energi . Gennem denne praksis er vi i stand til at helbrede alle , der er egoistisk , betyder , arrogant , bange , jaloux , kontrollerende , mv inden for os selv uden aflæsning vores negative følelser på verdensmarkedet .
Ved denne metode for meditation , er du bedt om at ånde i din frygtsom energi og ånde ud den løsning , puste ud relief . Det føles bagud , men jeg opfordrer dig til at prøve det . . . det virker

Du har brug for ! .
et sted at sidde ( stol , pude , gulv )
stearinlys .


1 .

Begynd med at finde en behagelig stilling , enten siddende eller liggende . Sørg for, at dine hænder er afslappede og vender opad mod himlen . Dette giver energi til at komme ind i kroppen .
Hvis du føler dig specielt vild start med hænderne nedad og tage et par vejrtrækninger . Dette giver dit sind og krop til at blive jordet .
2 .
Når du har slået sig ned , lukke øjnene og blive bevidste om de fornemmelser i og omkring din krop . Tage tre fulde indåndinger .
3 .
Når praktiserende Tonglen for første gang sit bedste for at starte med at placere dit fokus på en ven eller elsket en , der har brug for støtte , kærlighed , og /eller opmuntring . Tillad billedet af denne ven til at komme til frontlinjen for dit sind . Indånde ønsket at fjerne denne vens smerte og frygt . Så, når du ånder ud , sende lykke , glæde og lettelse at denne ven .

4 .
Nu er det tid at vende fokus på dig selv . Uanset personlig smerte , du oplever , at der er millioner af andre gå gennem lignende situationer. Du er ikke alene .
1 . Tage kontakt med det, du føler
2 . Træk vejret det i. Træk vejret Dine følelser SAMT følelser af de millioner , der på det tidspunkt oplever de samme følelser eller omstændighed .
3 . Tillad ånde til genlyd i hele din krop . ( Jeg kan godt lide at tænke på min ånde kommer ind bag mit hjerte og nå ned til min mave . )
4 Lad derefter dit sind til at fokusere på , hvad der ville lindre smerten : glæde , kærlighed , komfort , stabilitet , fred , osv. , og ånder ud relief . ( Jeg kan godt lide at tænke på åndedrættet gå ud gennem den forreste af mit hjerte , så det gør en cyklus . )
5 .
Fortsæt på denne måde, dit sind , bryst og hjerte frigivelse alt dette er bekymrende dig . Sidde så længe du vil.
6 .

Når du er færdig , langsomt blink øjnene åbne og lad resten af din krop til at genoplive . Registrer eventuelle ændringer , der er sket i dig .
Smil !

gode råd og advarsler


 • Hvis du på første du ikke lykkes prøve , så prøv igen !
 • Prøv at holde et åbent sind
 • Det føles mod hensigten , men DET ER IKKE ! Jeg lover !

 • Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

  Redaktør: Michael D.Lund
  Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

  Kundeservice: Rene Poulsen ,
  Peter Andersen

  Tel: +45 88 88 99 00
  Fax: +45 88 88 99 01

  © Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.