hvordan man skaber et nej ikke 5 år plan

Hvis du er ligesom mange mennesker, så har du sikkert satte sig ned og tænkt over, hvor du ønsker at være i 5 år, 5 år planen . Dette er at etablere en liste over mål, du ønsker at opnå og tror , at du bør være i stand til at gøre dem i en forholdsvis kort tid i det store arrangement med ting . Problemet er, at mange mennesker gør det oprindelige mål planlægning , når det kommer til en 5 års plan , og at hvor det ender. Derfor er de ikke succes med at nå de mål, de satte ud for sig selv . Der skal være en følge igennem, når det kommer til skabelse af de 5 års plan for at gøre det til en ikke undlader køreplan for din succes . Dette er den grundlæggende måde at gøre det, og følge op på noget, du kunne ønske
1 .
Lav en liste over mål for din 5 års plan .
Du skal vide , hvad du vil opnå , før du kan nedbryde de skridt, det vil tage at komme dertil . De ting om denne liste er , at det skal være fokuseret . Du ønsker ikke at have vage mål, som du ikke kan spore, hvor du gør med . Den anden nøgle til succes at begrænse dette til omkring 3 ting, som du på toppen af din prioriteret liste for at få gjort . Hvis du kan gøre dette så vil du være på vej til at få succes i dit mål planlægningen .
2 .
Break hvert mål ned i , hvad der skal opnås hvert år .

Det handler om at tage din store mål og bryde dem ned i mindre mål er, hvad der vil gøre dine 5 års plan skal blive en succes , hvor andre har fejlet. Når du kan se stien og resultater , du skal gøre hver måned og dag så du let kan følge dem . Når du kigger på det større billede af noget som en 5-årig plan , er det let at glemme alt om alle de små stykker , som gik sammen for at gøre hele billedet. Dette trin fjerner det problem .

3 .
Fokuser din månedlige mål ned til , hvad du skal gøre hver måned og dag for at gøre dem til en succes .
Du kan gøre dette ved at give dig selv mini mål for hver af disse tidsfrister , eller du kan give dig selv en handlingsplan , som skal finde sted hver dag . Når det kommer til de 5 års plan , kan du tilpasse det til , hvad der fungerer bedst for dig . Du ved måske, at du har behov for at gøre en ekstra $ 36 om dagen til at gøre dine mål . Dog kan det være nemmere at indstille den handlingsplan, som du har brug for at sælge fire $ 10 artikler om dagen . Dette kan give dig noget let at skyde efter.


Kommentarer

  • Om os
  • Advertising
  • Fortæl redaktionen
  • Få nyhedsbreve
  • RSS-feed

Redaktør: Michael D.Lund
Nyheder redactor: Theis Lange Olsen

Kundeservice: Rene Poulsen ,
Peter Andersen

Tel: +45 88 88 99 00
Fax: +45 88 88 99 01

© Copyright 2013-2014 www.konditions.com - All rights reserved.